Κράσαρε το HBO Max από το νέο επεισόδιο των Friends

Οι Φίμπι, Ρέιτσελ, Μόνικα, Ρος, Τσάντλερ και Τζόι συναντήθηκαν ξανά στο νέο επεισόδιο των Friends κι όπως ήταν αναμενόμενο «έριξαν» το HBO Max.
Κράσαρε το HBO Max από το νέο επεισόδιο των Friends
Η στιγμή που περιμέναμε δεκαεφτά χρόνια, από όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο των Friends επιτέλους ήρθε. Χθες παίχτηκε στο HBO Max το reunion επεισόδιο της θρυλικής αμερικανικής σειράς κι όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος, χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να κρασάρει ο ιστότοπος. Δίχως άλλο πρόκειται για το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, αφού οι χαρακτήρες των Φίμπι, Ρέιτσελ, Μόνικα, Ρος, Τσάντλερ και Τζόι λατρεύτηκαν όσο λίγοι στην ιστορία της τηλεόρασης.

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνι Κοξ, Λίζα Κάντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι συναντήθηκαν και πάλι στο γνώριμο πλατό και ξανά-έζησαν κάποιες από τις πιο σπαρταριστές στιγμές που μας χάρισαν «Τα Φιλαράκια», με πολλούς γκεστ σταρ. Από όταν κυκλοφόρησε το τρέιλερ του διαδικτύου όλοι οι fans της σειράς, περίμεναν με κομμένη την ανάσα τη στιγμή της προβολής του επεισοδίου.

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους στα social media οι φίλοι της σειράς το καταδιασκέδασαν, ενώ οι πρωταγωνιστές των Friends είδαν τις καταθέσεις τους να αυξάνονται κατά πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες των Hollywood Reporter, Variety και Deadline, το κατώτερο ποσό που φέρεται να πήραν είναι τα 2.5 εκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για χρήματα που θα μοιραστούν ή αν πήρε ο καθένας τους αυτό το ποσό. Αν ποντάραμε πάντως, θα βάζαμε τα λεφτά μας στη δεύτερη επιλογή.

Αν δεν θες να κατεβάσεις το επεισόδιο μπορείς να περιμένεις μέχρι την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 23:15, όταν και θα προβληθεί το reunion των Friends από το Star.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v