Ξεκατινιάσματα στην ελληνική TV που άφησαν ιστορία

Κάνουμε rewind και βλέπουμε ξανά τα μεγαλύτερα ξεκατινιάσματα που έχουν συμβεί στην ελληνική τηλεόραση με δική μας ευθύνη.
Ξεκατινιάσματα στην ελληνική TV που άφησαν ιστορία

Έχουμε αναπτύξει μια παραπάνω σχέση τόσα χρόνια, επομένως θα σου τα γράψουμε χύμα και τσουβαλάτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που περνάμε άπειρες ώρες στο YouTube βλέποντας στο repeat τα πιο ιστορικά ξεκατινιάσματα της ελληνικής τηλεόρασης. Θα χρειαζόμασταν μια εγκυκλοπαίδεια για να τα χωρέσουμε όλα, ωστόσο θα είμαστε φειδωλοί και θα σου παρουσιάσουμε για άλλη μια φορά τα πλέον επικά από αυτά. Πάτα το Play λοιπόν με δική σου ευθύνη.

Τριφύλλη vs Γκλέτσος



Η φράση «οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε μα***α» έχει περάσει με χρυσά γράμματα στο βιβλίο με τα μεγαλύτερα ξεκατινιάσματα της ελληνικής τηλεοπτικής ιστορίας. Στράτος Τζώρτζογλου, Βάνα Μπάρμπα, Απόστολος Γκλέτσος και Βάσια Τριφύλλη κατεβαίνουν ως δημοτικοί σύμβουλοι σε κάποιες εκλογές με τους δύο τελευταίους να ξεμαλλιάζονται λεκτικά. Ακόμη δεν έχουμε μάθει τι ακριβώς σημαίνει ο όρος όψιμος κομμουνιστής με τον οποίο «στόλισε» τον Γκλέτσο η Βάσια Τριφύλλη.

Μίστερ Μπούτια vs Μαριάννα Ντούβλη



Στο πέρασμα των χρόνων η μνημείωδης κραυγή του Μίστερ Μπούτια έχει γίνει meme, τραγούδι και ringtone. Συνέβη όπως εύκολα μπορείς να προβλέψεις σε πλατό εκπομπής του Φίλιππου Καμπούρη όταν η Μαριάννα Ντούβλη, έκραξε τις υποκριτικές ικανότητες του Μίστερ Μπούτια, ο οποίος και της απάντησε με τον πιο σκιαχτικό τρόπο που είδαμε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Έφη Θώδη vs Ρούλα Βροχοπούλου



Για κάποιον περίεργο λόγο που ποτέ κανείς μας δεν κατάλαβε οι δύο κυρίες ανέπτυξαν μια κόντρα την εποχή που μεσουρανούσαν στα μεσημεριανάδικα κι είχαν μεγαλύτερο χρόνο τηλεοπτικής εμφάνισης στους δέκτες μας από το υπουργικό συμβούλιο της χώρας. Σε μια πλήρως απονενοημένη συζήτηση που ξεκίνησε με ανταλλαγές φιλοφρονήσεων, συνεχίστηκε με εκατέρωθεν μπινελίκια και κατέληξε σε τραγουδιστές αφιερώσεις γράφτηκε άλλο ένα ιστορικό τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα.

Αννίτα Πάνια vs Ταμπάκης



Κάποια στιγμή ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της Αννίτας, ο ξακουστός μέχρι σήμερα Ταμπάκης άρχισε να τραγουδά με διαφορετική από την εξαιρετικά λεπτή φωνή που είχαμε συζητήσει. Μιλάμε για την περίοδο που ήταν ο μοναδικός «καλλιτέχνης» στην Ελλάδα με δύο μάνατζερ (τον Σπύρο Ρέβη και τον Μένιο Φουρθιώτη) και περιόδευε σε όλη την χώρα άδοντας τα σουξέ του. Η Αννίτα δεν είδε με καλό μάτι την αλλαγή συμπεριφοράς του Ταμπάκη και του τα είπε έξω από τα δόντια.

Τζένη Χειλουδάκη vs Τζούλια Μπάρκα



Ρεσιτάλ μπινελικίων και στη συγκεκριμένη τηλεοπτική κόντρα, που κανείς δεν θυμάται πώς ξεκίνησε ούτε με ποιον τρόπο τελείωσε. Το μόνο που θυμούνται όλοι είναι ο βομβαρδισμός προσβολών εκατέρωθεν και τα μάτια των πανελιστών των εκπομπών που εμφανίζονταν που είχαν ένα απλανέστατο βλέμμα.

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου vs Δάφνη Μπόκοτα



Μια ατάκα της ιέρειας της Eurovision Δάφνης Μπόκοτα, έκανε έξαλλο τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου ο οποίος και εξαπέλυσε μια από τις μεγαλύτερες μπινελικο-επιθέσεις που έχουμε δει στον τηλεοπτικό αέρα, κάνοντας τα μηχανάκια της AGB να βαρέσουν κόκκινο και τις μεσημεριανές εκπομπές όλων των καναλιών να βαράνε υπερωρίες παίζοντας συνέχεια στο repeat την έκρηξή του.

Εθνικός Σταρ vs Μίστερ Μπούτια



Ό,τι κι αν γράψει κανείς για τη συγκεκριμένη κόντρα που ξεκίνησε από βρισιές για να κλιμακωθεί σε χειροδικίες και ιστορικές λιποθυμίες, δεν πρόκειται να είναι αρκετό για το μεγαλύτερο ίσως trash ξεκατίνιασμα στη χώρα.

Στέφανος Χίος vs Μαρκάτος



To πιο τσαμπουκαλεμένο λάιβ τηλεφώνημα στην ελληνική tv έχει γίνει προφανώς από τον Στέφανο Χίο στον πρώην πρύτανη Μαρκάτο. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Άσπα Τσίνα vs Φωτεινή Τσιτσίγκου



Παλιό κι αγαπημένο fame story με την Άσπα Τσίνα να πετάει την πλέον θρυλική ατάκα τηλεοπτικού τσακωμού μιας και δεν μπορούσε να καταλάβει την έκρηξη της συμπαίκτριάς της Φωτεινής Τσιτσίγκου.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v