Γιατί δεν είδαμε ποτέ επαναλήψεις από τις Τρεις Χάριτες;

Ο συνδημιουργός της θρυλικής σειράς, Μιχάλης Ρέππας, απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί δεν είδαμε ποτέ σε επανάληψη τις Τρεις Χάριτες.
Γιατί δεν είδαμε ποτέ επαναλήψεις από τις Τρεις Χάριτες;
Μια από τις πρώτες σειρές που αγαπήσαμε όταν ακόμα η ιδιωτική τηλεόραση έκανε τα πρώτα της βήματα, το μακρινό 1989-90, οι Τρεις Χάριτες των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου δεν μας ξανασυντρόφευσαν έκτοτε, σε αντίθεση με άλλες επιτυχημένες σειρές που έχουμε δει και ξαναδεί –και ξαναδεί.

Η σειρά, που έπαιξε στο Mega για δύο σαιζόν, με 90 συνολικά επεισόδια, προβλήθηκε μονάχα άλλη μία φορά για τρεις μήνες, το φθινόπωρο του 2009 με την αφορμή των 20ων γενεθλίων του Mega. Οι πρωταγωνίστριές της, Άννα Παναγιωτοπούλου, Νένα Μεντή και Μίνα Αδαμάκη συμμετείχαν τότε ως Όλγα, Μαρία και Ειρήνη στα επετειακά σποτάκια του καναλιού.

Κατά καιρούς ακούστηκαν διάφορα σενάρια περί remake ή νέων επεισοδίων, τα οποία όμως δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Τώρα, καλεσμένος στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Μιχάλης Ρέππας, απάντησε γιατί δεν είδαμε τελικά τις Τρεις Χάριτες σε επανάληψη. Αρχικά ο κ. Αρναούτογλου τον ρώτησε για το Δις Εξαμαρτείν, για το οποίο είπε πως θα ξαναπαίξει, και όταν η κουβέντα ήρθε στις Τρεις Χάριτες ο κ. Ρέππας είπε πως θα χρειάζονταν τεχνική επεξεργασία για να ξαναπαίξουν τώρα. Όταν ο παρουσιαστής επεσήμανε πως είχε ακούσει ότι ο ίδιος ο Μιχάλης Ρέππας ήταν που δεν είχε συμφωνήσει να παιχτούν σε επανάληψη, εκείνος το επιβεβαίωσε λέγοντας «για να μη φθείρονται. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως ήταν η σωστή απόφαση».

Αν σου ανοίξαμε την όρεξη με τούτα και με κείνα, να πούμε εδώ πως τις Τρεις Χάριτες τις βρίσκεις στο YouTube.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v