Τι βλέπουμε τώρα σε live streaming

Θέατρα, συναυλίες, συζητήσεις, ακόμα και… μπουζούκια διαθέσιμα με ένα κλικ για τα βράδια που θα μείνεις σπίτι. Όλα τα βράδια δηλαδή.
Τι βλέπουμε τώρα σε live streaming
Στην αρχή το ρίξαμε στις ταινίες και τις σειρές, μετά η σπιτική διασκέδασή μας πήγε σε άλλο επίπεδο: Οι ζωντανές αναμεταδόσεις από θέατρα και συναυλιακούς χώρους μας έδωσαν έναν ακόμα λόγο να είμαστε ευγνώμονες για την ύπαρξη του ίντερνετ σε καιρούς λοκντάουν.

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα (πρωτο)δούμε αυτές τις μέρες σε live streaming στις οθόνες μας.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκεντρώνει τα καλύτερα τραγούδια του και ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου για μια μοναδική live streaming συναυλία την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21.00. Το εισιτήριο κοστίζει 7€. Κλικ εδώ.

Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί για το Εθνικό Θέατρο τον Γυάλινο Κόσμο του Τένεσι Ουίλιαμς, με έναν all star θίασο: Άννα Μάσχα, Λένα Παπαληγούρα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Αναστάσης Ροϊλός. Το Σάββατο 23/1 στις 20.30, ζωντανά από τη σκηνή Νίκος Κούρκουλος. Το εισιτήριο κοστίζει 8€.

Η Sugahspank και ο Γιάννης Νιάρρος κάνουν Pyjama Party με Soul, Funk, Jazz και Blues την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 21.30. Το εισιτήριο κοστίζει 5€. Κλικ εδώ

Την Ποντικοπαγίδα της Άγκαθα Κρίστι σκηνοθετεί η Κίρκη Καραλή με πρωταγωνιστές τους Μαρία Κωνσταντάκη, Ερρίκο Λίτση, Δανάη Λουκάκη, Ράνια Οικονομίδου, Σήφη Πολυζωίδη, Νίκο Πουρσανίδη, Μιχάλη Συριόπουλο, Αποστόλη Τότσικα. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη online (αλλά όχι ζωντανά) την Παρασκευή 29/1, το Σάββατο 30/1 και την Κυριακή 31/1. Εισιτήρια 12,90€, κλικ εδώ.

Οι Γυναίκες του Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, έρχονται ζωντανά από το Θέατρο Χώρα το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου, με δύο παραστάσεις κάθε μέρα, μία στις 15.00 και μία στις 21.00. Πρωταγωνιστούν οι Νένα Μεντή, Ερση Μαλικένζου, Ευγενία Δημητροπούλου, Χριστιάννα Ματζουράνη, Μαριάννα Τουντασάκη και Έφη Σακελλαρίου. Εισιτήριο 11€, κλικ εδώ.

Οι Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης και Ματθαίος Τσαχουρίδης ετοιμάζουν μια μεγάλη συναυλία σε live streaming το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 21.00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 9,90€ ή 14,90€ μαζί με το μισάωρο preshow. Κλικ εδώ

Η Βερβερίτσα, η σπαρταριστή φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού και τη Ματίνα Νικολάου θα είναι διαθέσιμη online (αλλά όχι ζωντανά) το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου, με το εισιτήριο στα 12,99€. Κλικ εδώ

Επίσης online streaming, όχι live αλλά διαθέσιμη ό,τι ώρα προτιμάς είναι από τις 23 ως τις 25 Ιανουαρίου η παράσταση Με τη Σιωπή του Νίκου Καραγεώργου, που χάρισε στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου το φετινό βραβείο ερμηνείας στα Βραβεία Κοινού του Αθηνοράματος. Συμπρωταγωνιστούν οι Κώστας Αρζόγλου, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Άννα Μονογιού. Εισιτήρια στα 10€. Κλικ εδώ.

Οι Πυραμίδες του Ανδρέα Φλουράκη, το πρώτο αμιγώς διαδικτυακό έργο του Θεάτρου Τέχνης, σε σκηνοθεσία Διαμαντή Καραναστάση είναι διαθέσιμο για online streaming από τις 27 ως τις 31 Ιανουαρίου. Πρωταγωνιστούν οι Ντάνη Γιαννακοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Λένα Κιτσοπούλου, Ιωάννα Μαυρέα, Μανώλης Μαυροματάκης, Φαίη Ξυλά, Δημήτρης Πασσάς, Μιχάλης Σαράντης, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νίκος Χατζόπουλος. Εισιτήριο 5,50€, κλικ εδώ.

Η Μάρθα Φριντζήλα και η Κατερίνα Πολέμη συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του Θεάτρου Πορεία, την Κυριακή 31/1 στις 21.00, για μια live straming συναυλία με μουσικές από ολόκληρο τον κόσμο, από την Ελλάδα στη Βραζιλία, την Κούβα, την Ιταλία μέχρι και… την Ατλαντίδα. Εισιτήριο 7€, λινκ εδώ

Οι Tendts (Χρήστος Παπαδάκης, Φώτης Παπαδάκης, Ηλίας Σμήλιος) φέρνουν δωρεάν στις οθόνες μας μια μίξη από psychedelic, space disco, african acid και rave, ζωντανά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο κανάλι του MOMus στο YouTube

Το θεατρικό μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Το Δικό μας Σινεμά» εκπέμπει ζωντανά από το Θέατρο Άλσος στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Τρεις παραστάσεις την ημέρα, στις 11.00, στις 17.00 και στις 21.00, με το εισιτήριο στα 15€. Κλικ εδώ

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει online αφήγηση παραμυθιών συνοδεία μουσικής από την Λαμπρινή Γιώτη, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 18:00. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη με απαραίτητη προεγγραφή εδώ. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών και σε όσους μεγάλους νιώθουν παιδιά.

Το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει τη Δευτέρα 25/1 στις 17.00 μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση με επίτιμη προσκεκλημένη την αρχιτέκτονα Ελένη Ζερβουδάκη και θέμα την πλαστική του χώρου έτσι όπως αυτή διαμορφώθηκε στο έργο των Άρη Κωνσταντινίδη και Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη την προεγγραφή στο [email protected]. Κλικ εδώ.

Η παράσταση Ο Τζόνι πήρε το όπλο του του Ντάλτον Τράμπο, σε θεατρική απόδοση της Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα, με τον Τάσο Ιορδανίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι διαθέσιμη on-demand από την Πέμπτη 17/12 έως και τη Δευτέρα 28/12, με το εισιτήριο να κοστίζει 5€. Κλικ εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v