Οι σειρές που περιμένουμε πώς και πώς

Ευτυχώς, παρά την πανδημία, η καλωδιακή έχει να προσφέρει και φέτος μπόλικα αριστουργήματα. Πάμε να δούμε αυτά που περιμένουμε πώς και πώς.
Οι σειρές που περιμένουμε πώς και πώς
Η χρυσή εποχή της τηλεόρασης (ό,τι κι αν σημαίνει τηλεόραση πλέον) συνεχίζεται και δεν υπολογίζει καραντίνες και πανδημίες και ατομικές ευθύνες. Η καλωδιακή έχει να παρουσιάσει εκπληκτικό line-up από σειρές φέτος, κι εμείς δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία.

Raised by wolves (HBO Max)

Δύο ανδροειδή προσπαθούν να μεγαλώσουν μια αποικία με παιδιά ανθρώπων στο κοντινό μέλλον, σε έναν μυστηριώδη πλανήτη που κατοικείται επίσης από φρικιαστικά τέρατα. Και δεν είναι μόνο τα εφέ που έκαναν το σαγόνι μας να κρεμάσει. Είναι πως η σειρά είναι του Ρίντλεϊ Σκοτ. Και όχι σε ρόλο παραγωγού, αλλά σε ρόλο σκηνοθέτη. Θέλουμε Ρίντλεϊ Σκοτ.

Away (Netflix)

Πόσο καιρό είχες να δεις την συμπαθέστατη Χίλαρι Σουάνκ στην οθόνη σου; Πολύ, θα πάμε στοίχημα. Και τώρα επιστρέφει σε αυτή την νέα σειρά του Νέτφλιξ (παραγωγής του μεγαθήριου της αμερικανικής τηλεόρασης, Τζέισον Κάτιμς), όπου παίζει μια αστροναύτη που λείπει για τρία χρόνια σε μια αποστολή. Πολύ, πολύ δράμα ακολουθεί.

Coastal Elites (HBO Max)

Σειρά για το πώς οι… διάσημοι διαχειρίζονται την καραντίνα. Αλλά που υπόσχεται μπόλικη σάτιρα. Και επειδή οι πράξεις των διασήμων μέσα στην καραντίνα πολλές φορές κατέληγαν τραγελαφικά αγαθές (θα πούμε ευγενικά, αν θυμάστε εκείνο το βίντεο της Γκαλ Γκαντότ), έχουμε μεγάλες προσδοκίες για αυτό το πρότζεκτ.

Ratched (Netflix)

Θυμάστε την κακούργα, δαιμονική, πιο-κακό-άνθρωπο-που-εμφανίστηκε-ποτέ-στην-οθόνη, Νοσοκόμα Ράτσεντ από την Φωλιά του Κούκου; Ο Ράιαν Μέρφι έκανε την ιστορία της σειρά, και έβαλε να πρωταγωνιστήσει η μούσα του, Σάρα Πόλσον (επίσης γνωστή ως «Η πιο εργασιομανής γυναίκα στην τηλεόραση»). Και εντάξει, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε κάτι με την Σάρα Πόλσον μέσα. Απλά είναι αδύνατο.

The Undoing (HBO)

Δεν θα πούμε πράγματα. Εδώ εμπιστευόμαστε τυφλά, επειδή έχουμε επανασύνδεση Νικόλ Κίντμαν και του δημιουργού του Big Little Lies. Και Χιου Γκραντ στον ρόλο του συζύγου της. Και επίσης την Νικόλ Κίντμαν με τα φυσικά, κόκκινα μαλλιά της, άρα πρακτικά μιλάμε για την πιο μαγνητική παρουσία που υπήρξε ποτέ. Ευχαριστούμε, ΗΒΟ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v