Ένα δώρο για τα παιδιά των προσφύγων!

Η συγκινητική κίνηση της οδού Πανδρόσου για τα παιδιά των προσφύγων: Δείτε πώς μπορείτε να προσφέρετε το δικό σας δώρο για τους ανήλικους του Ελαιώνα.
Ένα δώρο για τα παιδιά των προσφύγων!
Σε μια συγκινητική κίνηση στήριξης προς τους ανήλικους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον Ελαιώνα προχωρούν οι καταστηματάρχες της οδού Πανδρόσου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο σύλλογος Agora of Pandrossou μας καλεί αυτές τις γιορτές να δώσουμε χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα και στις Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, φέρνοντας τα δώρα μας σε συγκεκριμένα καταστήματα του πεζόδρομου του Μοναστηρακίου ως τις 6 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια μέλη του Συλλόγου θα συσκευάσουν τα δώρα σε ειδικό εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο και θα τα μεταφέρουν στους φορείς φιλοξενίας.

Σημειώστε ότι τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια (ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση), μέσα σε σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 3-15 ετών. Θα ήταν χρήσιμο να αναγράφεται στη σακούλα η ηλικία και το φύλο του παιδιού για το οποίο προορίζονται.

Τα δώρα συγκεντρώνονται στα ακόλουθα καταστήματα καθημερινά και Κυριακές 11.00 – 19.00: pgi PAGANI (Πανδρόσου 59), Kakadou (Πανδρόσου 29), So What! Leather Accessories (Καπνικαρέας 10). Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα. Την δράση υποστηρίζει ο δήμος Αθηναίων.

Μάθετε περισσότερα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v