ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Ουγγαρία: Σοκαριστική επίθεση σε πρόσφυγες και παιδιά

Το πιο σκληρό της πρόσωπο δείχνει τις τελευταίες ημέρες η Ουγγαρία στα σύνορα με τη Σερβία. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από επίθεσεις σε πρόσφυγες, παιδιά και ρεπόρτερ.

Ουγγαρία: Σοκαριστική επίθεση σε πρόσφυγες και παιδιά

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα σύνορα Ουγγαρίας – Σερβίας είναι σκληρές. Πρόσφυγες, ανάμεσά τους και παιδιά, γίνονται θύματα βίαιων επιθέσεων από τον στρατό της Ουγγαρίας, η οποία μάλιστα αυτές τις μέρες σκληραίνει το νομικό πλαίσιο για είσοδο στη χώρα.

Επιπλέον η κυβέρνηση όχι μόνο εντείνει την βίαιη καταστολή, αλλά ανακοινώνει ότι έλαβε απόφαση να αρχίσει προπαρασκευαστικές εργασίες για την επέκταση προς τη Ρουμανία του φράχτη που ολοκληρώνεται κατά μήκος των συνόρων με τη Σερβία.

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά και δημοσιογράφοι, τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις, σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε παρακάτω ντροπιαστηκές εικόνες και βίντεο από τα σύνορα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Το φύσημα του αέρα και ο έπαινος των ανθρώπων έχουν το ίδιο βάρος."

Dr. Thomas Fuller, 1654-1734, Άγγλος γιατρός

  • 1841 - Η Βρετανία καταλαμβάνει το Χονγκ Κονγκ.
    1950 - Ιδρύεται η Δημοκρατία της Ινδίας, η οποία είναι η πολυπληθέστερη του κόσμου και ορκίζεται ο πρώτος πρωθυπουργός της χώρας, ο Ραγιέντρα Πασάντ.
    1992 - Η ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου, "Το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού", παίρνει το πρώτο Κρατικό Βραβείο Κινηματογράφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY