Επίθεση στον Αρκά για τα σκίτσα του

Επίθεση δέχτηκε ο Αρκάς για τα σκίτσα του που καυτηρίασαν τις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να «παγώσει» τη σελίδα του στο Facebook.
Επίθεση στον Αρκά για τα σκίτσα του
«Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB»

Με αυτό το status, η επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook ανακοίνωσε την παύση της λειτουργίας της. Αφορμή οι απειλές που δέχτηκε ο σκιτσογράφος για τα σκίτσα του που σατυρίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Σε ένα από αυτά, ένας άνδρας λέει: ««Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».

Ο πανικός που επικράτησε μετά την ανακοίνωση οδήγησε στην επαναλειτουργία της σελίδας με το εξής status:

«Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ’ όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς...»

Και το παρακάτω σκίτσο:


Τις απειλές που δέχτηκε ο σκιτσογράφος σχολίασαν έντονα τα social media. Μάλιστα στο Twitter έγινε hashtag το Je Suis Arkas.



Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v