Τι αγαπάς στην Αθήνα; Ο μαυροπίνακας των Atenistas

Η ομάδα των Atenistas μας καλεί να γράψουμε στον μαυροπίνακα που έχει στηθεί στο σινέ Θησείον τις σκέψεις μας για την Αθήνα.
Τι αγαπάς στην Αθήνα; Ο μαυροπίνακας των Atenistas
«Τι πιστεύουμε για την Αθήνα; Στην αγχώδη και γκρίζα πολλές φορές καθημερινότητά της, θυμόμαστε και εκτιμάμε τα θετικά που έχει η πόλη μας;», αναρωτιούνται οι Atenistas και μας καλούν να γεμίσουμε με τις δικές μας σκέψεις τον μαυροπίνακα που έχει στηθεί στο σινέ Θησείον.

Blackboard Athens, το όνομα της νέας δράσης της ομάδας, η οποία σκοπό έχει να συλλέξει την σκέψη τόσο των κατοίκων όσο και των τουριστών που επισκέπτονται την πόλη. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Ο μαυροπίνακας ξύπνησε κάτι οικείο κι όμορφο στη μνήμη όλων, ενώ το ερώτημα απαντήθηκε απ' όλους με θετική σκέψη και αγάπη για την Αθήνα. «Μοναδική, ιδιαίτερη, ωραίο φαγητό, ζεστοί άνθρωποι, κοιτίδα του πολιτισμού…», μερικά απ' αυτά που εκτιμώνται στην πόλη μας.

Όπως αναφέρουν οι atenistas στη σελίδα τους, ο πίνακας θα σβήνεται ανά εβδομάδα και θα γεμίζει με ακόμα περισσότερους λόγους αγάπης για την πόλη.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v