ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Ξεκινά το πρόγραμμα επανένταξης 1.200 αστέγων

Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος στέγασης και επανένταξης για 1.200 άστεγους συμπολίτες μας, στο οποίο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων εξήντα δήμοι.

Ξεκινά το πρόγραμμα επανένταξης 1.200 αστέγων

Με εξήντα δήμους, την Εκκλησία, το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και μη κερδοσκοπικούς φορείς υλοποιείται πλέον επίσημα το πρόγραμμα στέγασης και επανένταξης 1.200 αστέγων του Υπουργείου Εργασίας.

Το πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρωτογενές πλεόνασμα, στηρίζεται αφ’ ενός στη στέγαση και την κάλυψη ενοικίου, εξόδων επισκευής και δαπανών για τους δικαιούχους και αφ’ ετέρου στην εργασιακή τους ένταξη.

«Το ευρύτερο πρόγραμμα Κοινωνικής προστασίας που εκπονήσαμε και ήδη υλοποιούμε με αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων, είναι εντελώς απαραίτητο για την αντιμετώπιση των οξυμένων, λόγω της κρίσης, προβλημάτων» υποστήριξε σχετικά ο υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ν.Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v