Άστεγος δίνει 5€ σε φοιτήτρια, παίρνει πίσω 27.000€!

Μια συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε στην Αγγλία, με πρωταγωνιστές έναν άστεγο άνδρα και μια φιλότιμη φοιτήτρια, η οποία συγκέντρωσε 27.000€ για να του ξεπληρώσει… 5€!
Άστεγος δίνει 5€ σε φοιτήτρια, παίρνει πίσω 27.000€!
Η 23χρονη Ντομινίκ, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Central Lancaster στην Αγγλία, βγήκε για ποτό ξεχνώντας όμως να πάρει μαζί της την πιστωτική της κάρτα.

Μην έχοντας πώς να γυρίσει, βρέθηκε σε απόγνωση. Και τότε ένας άστεγος με το όνομα Ρόμπι προσφέρθηκε να τις δώσει τις τελευταίες του τρεις λίρες για να πάρει ταξί και να γυρίσει ασφαλής σπίτι. Η ίδια αρνήθηκε την προσφορά, όμως δεν ξέχασε τον ευγενικό άνδρα και έβαλε σκοπό να μαζέψει χρήματα για να του βρει σπίτι.

Δημιούργησε ιστοσελίδα δωρεάς στο Go get Funding και λογαριασμούς στα social media για τον σκοπό της, ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρανο στους δρόμους για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Το αποτέλεσμα; Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει συνολικά 21.000 λίρες (περίπου 27.000€), ενώ η σελίδα δωρεάς έχει… πέσει λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας.

‘Αν ο κόσμος μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που κάνω, τότε ίσως θα μπορέσει να βρει λίγο χρόνο να σταματήσει και να μιλήσει σε έναν άστεγο, να ακούσει την ιστορία του», δηλώνει η 22χρονη Ντομινίκ. 

Πηγή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v