Εκστρατεία αγάπης για 8χρονο με όγκο στις Σέρρες

Εκστρατεία αγάπης ξεκίνησε τοπικός σύλλογος για ένα οκτάχρονο κοριτσάκι από τις Σέρρες το οποίο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και θα πρέπει να εγχειριστεί στη Γερμανία.
Εκστρατεία αγάπης για 8χρονο με όγκο στις Σέρρες
Συγκινητική είναι η προσπάθεια που γίνεται στις Σέρρες έτσι ώστε να βρεθούν χρήματα για να μπορέσει ένα οκτάχρονο κορίτσι να κάνει την σωτήρια επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο.

Η διάγνωση έγινε πριν από μερικές ημέρες από γιατρούς της Α’ ΝΡΧ Κλινικής του ΑΠΘ, οι οποίοι ανέφεραν πως για την ολική αφαίρεση του όγκου συνιστάται αμέσως η μετάβαση της μικρής ασθενούς σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο που εδρεύει στο Ανόβερο της Γερμανίας. Με το που διαδόθηκε η είδηση, πολλοί Σερραίοι ανταποκρίθηκαν οικονομικά, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν οι «Πελαργοί», επίσημοι φίλοι της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» με δράση για τη μητέρα και το παιδί, αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Την Τετάρτη η 8χρονη από τις Σέρρες ταξιδεύει για Γερμανία, ενώ την Πέμπτη θα μπει στην κλινική για να ξεκινήσει τον αγώνα της.

Όσοι θελήσουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό :

Eurobank
Δικαιούχος: Μάνθου Αικατερίνη
0026-0223-21-0102300298
IBAN: GR780 260223 000021 0102300298

Ν.Γ.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v