Το γράμμα μιας πιτσιρίκας που συγκίνησε την Google!

Δείτε πώς απάντησε η Google σε επιστολή την οποία έστειλε μικρό κοριτσάκι, ζητώντας μία ημέρα ρεπό για τον μπαμπά της, που εργάζεται για τον γνωστό κολοσσό.
Το γράμμα μιας πιτσιρίκας που συγκίνησε την Google!
Ζήτα κάτι και θα σου δοθεί. Αυτό είναι το μάθημα που έμαθε η μικρή Katie, της οποίας ο μπαμπάς εργάζεται για την Google. Η Katie έστειλε επιστολή στον τεχνολογικό κολοσσό, ζητώντας μία ημέρα επιπλέον ρεπό για τον μπαμπά της και η προσπάθειά της δεν πήγε χαμένη.

Καθώς τα γενέθλια του πατέρα της μικρής πλησίαζαν, η κόρη του, θέλοντας να περάσει την ημέρα μαζί του, σκέφτηκε να απευθυνθεί στον εργοδότη του μπαμπά της. «Αγαπητέ εργάτη της Google», έγραψε η Katie θέλοντας να απευθυνθεί στα «μεγάλα κεφάλια» της εταιρίας, «μπορείς σε παρακαλώ να βεβαιωθείς ότι όταν ο μπαμπάς μου έρθει στη δουλειά, θα πάρει μια ημέρα ρεπό, δηλαδή να πάρει μια μέρα ρεπό την Τετάρτη. Γιατί ο μπαμπάς παίρνει ρεπό μόνο το Σάββατο. Από την Katie. ΥΓ: Είναι τα γενέθλια του μπαμπά! ΥΓ2: Είναι καλοκαίρι, ξέρεις».

Και η Google ήξερε. Και απάντησε με επίσημη επιστολή στην πιτσιρίκα, δίνοντας για χάρη της στον μπαμπά της μια ολόκληρη εβδομάδα άδεια. «Ο μπαμπάς σου δούλεψε σκληρά σχεδιάζοντας πολλά όμορφα πράγματα για την Google και για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», της έγραψε το «αφεντικό» της Google, Daniel Shiplacoff. «Για τα γενέθλιά του, σε αναγνώριση της σημασίας του να έχεις ελεύθερες κάποιες Τετάρτες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, του δίνουμε άδεια για διακοπές ολόκληρη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Απολαύστε την!», σημείωσε ο… «εργάτης της Google».



Πηγή: Today.com 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v