Η «Σχεδία» ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» μεταφέρει την δράση του στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπου και θα κυκλοφορήσει από τις 29 Ιανουαρίου.
Η «Σχεδία» ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη
Ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στους δρόμους της Αθήνας πριν από ένα περίπου χρόνο και συνάντησε αναπάντεχη επιτυχία. Το περιοδικό δρόμου των αστέγων «Σχεδία» ωρίμασε, αγαπήθηκε και πλέον δηλώνει έτοιμο να κατακτήσει και τους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Έτσι από τις 29 Ιανουαρίου, οι άνθρωποι με τα κόκκινα γιλέκα θα πωλούν το περιοδικό στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Νερού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1, στις 12:00) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του περιοδικού, αλλά και ολόκληρου του κοινωνικού αυτού project.

Σημειώστε πως όπως συμβαίνει με όλα τα περιοδικά δρόμου του πλανήτη, η «Σχεδία» πωλείται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές. Οι πωλητές αυτοί προέρχονται από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες: Άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Από την τιμή πώλησης του περιοδικού (3,00 ευρώ), το 50% (δηλαδή το 1,50€) πηγαίνει απευθείας στον ίδιο τον πωλητή.

Για περισσότερες πληροφορίες: Περιοδικό Δρόμου "σχεδία"
Φράγκων 24. 546 25 Θεσσαλονίκη
Φαβιέρου 39Α, 10438 Αθήνα
Τ: 213 0231220

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v