Το καλύτερο γράμμα χωρισμού που γράφτηκε ποτέ!

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη μέθοδο χωρισμού, με χιούμορ και φαντασία, σκέφτηκε μια κοπέλα που έμαθε ότι ο φίλος της την απατούσε.
Το καλύτερο γράμμα χωρισμού που γράφτηκε ποτέ!
Ας πούμε ότι ο/ η σύντροφός σας ξεχνά ανοιχτό το Facebook στον υπολογιστή σας. Και ας πούμε ότι, εκεί που πάτε να το κλείσετε, βλέπετε ένα μήνυμα που αποκαλύπτει ότι σας απατά –και μάλιστα εδώ και καιρό. Πώς θα αντιδρούσατε; Πιθανότατα όχι με χιούμορ και φαντασία, όπως η συντάκτρια της επιστολής που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Η… απατημένη, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, αποφάσισε να βάλει χιούμορ και φαντασία στον χωρισμό της, σκορπίζοντας στους πέντε δρόμους τα πράγματα του πρώην της, και αφήνοντάς του ένα γράμμα με οδηγίες α λα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, για να τα ξαναβρεί.

Και ιδού το γράμμα:

«Γεια σου αγάπη!

Μάντεψε ποιος άφησε το προφίλ του ανοιχτό και είχε και μήνυμα από την Kέλσι; Ναι, εσύ :-) Μην ανησυχείς όμως, δεν έσπασα τίποτα. Για την ακρίβεια, ήμουν τόσο καλή που πακέταρα και τα πράγματά σου. Σκέφτηκα κιόλας ένα ωραίο παιχνίδι, μιας και σου αρέσει γενικά να ψάχνεις πράγματα (όπως για παράδειγμα άλλα κορίτσια!). Κοίτα που μπορείς να βρεις τα πράγματά σου:

Τα ρούχα σου είναι εκεί που γνωριστήκαμε.
Τα videogames σου είναι εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί.
Ο υπολογιστής σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο μας videogame.
Η τηλεόρασή σου είναι εκεί που κάναμε σεξ πρώτη φορά.
Και όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών από τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μας, είναι στο σπίτι της Kέλσι.

Καλά να περάσεις! Και να σου πω το ότι παρ’ όλο που εγώ δεν κατέστρεψα τίποτα από τα πράγματά σου, δεν εγγυώμαι ότι κάποιος άλλος δεν θα τα βρει… Καλό κυνήγι!».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v