Στενές επαφές... τρίτου τύπου

Στενότερες δεν γίνονται. Μια ακόμη φαντασίωση (;) του σύγχρονου άνδρα, πραγματοποιείται καθώς στη Νεβάδα βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία οίκου ανοχής για ερωτικές απολαύσεις με… aliens!
Στενές επαφές... τρίτου τύπου
Πόσοι έχετε φαντασιώσεις ότι το κάνετε με την τρίστηθη πόρνη στο Ολική Επανφορά με τον Σβαρτζενέγκερ; Ή μήπως με την σκλάβα του μεγάλο Jabba στο Star Wars; Πόσοι και πόσοι, αναθρεμμένοι με την κορυφαία σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek, έχετε ζηλέψει τον Captain James T. Kirk για τις διαγαλαξιακές του κατακτήσεις;

Καθώς όπου υπάρχει ζήτηση, υπάρχει και προσφορά, αυτό το μεγάλο κενό (;) στην κάλυψη των αντρικών φαντασιώσεων έρχεται να καλύψει οίκος ανοχής που είναι στα σκαριά –πού αλλού;- στις ΗΠΑ και ειδικότερα, στην πολιτεία της Νεβάδα, κοντά στο Λας Βέγκας.
 
Η Νεβάδα αποτελεί πρόσφορο έδαφος για το εν λόγω εγχείρημα, καθώς πρόκειται για τη μοναδική πολιτεία των ΗΠΑ όπου η πορνεία είναι νόμιμη. Ο επιχειρηματίας Dennis Hof, γνωστός από τη συμμετοχή του σε παιχνίδια reality, μόλις αγόρασε έναν οίκο ανοχής και σχεδιάζει να τον μετατρέψει σε «σπίτι» με κορίτσια από όλο τον γαλαξία.

Ωστόσο, το όνειρό του δεν σταματά εκεί, καθώς σχεδιάζει να μετατρέψει ολόκληρη την περιοχή σε θεματικό πάρκο με θέμα τους εξωγήινους, όπως τους παρουσιάζει ο κινηματογράφος, αναφέρουν οι τοπικές εφημερίδες. Διασκέδαση για όλη την οικογένεια, κυριολεκτικά.

Το εγχείρημα βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού των κουστουμιών και του ντεκόρ και σύμφωνα με τις δηλώσεις του επιχειρηματία, το Alien Cathouse θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του σε έναν μήνα περίπου.

Σημειώνεται ότι ο Hof έχει εξελιχθεί σε μεγιστάνα του κλάδου, καθώς διαθέτει ήδη πέντε άδειες και αντίστοιχους οίκους ανοχής, ενώ σχεδιάζει να αποκτήσει άμεσα δυο ακόμη.
«Δεν θέλω κανείς ανύπαντρος στη Νεβάδα να κάνει σεξ εάν δεν παίρνω μίζα», δήλωνε μεταξύ αστείου και σοβαρού στην εφημερίδα Las Vegas Review.

Γιώργος Φλώκας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v