Οι χωρισμένοι δεν φτωχαίνουνε ποτέ…

…Γιατί πωλούν τα δώρα που τους είχε κάνει ο/η πρώην στο Never Liked It Anyway.com, όπου βρίσκουν και βήμα για να μοιραστούν τις δακρύβρεχτες ιστορίες τους με άλλους συμπαθούντες. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Οι χωρισμένοι δεν φτωχαίνουνε ποτέ…
Ας πούμε ότι η τελευταία σας σχέση σας άφησε, εκτός από πικρές αναμνήσεις, και μερικά δώρα που σαπίζουν στο πατάρι, πρώτον γιατί δεν θέλετε να θυμάστε τον/ την άκαρδο/η που σας τα χάρισε, και δεύτερον γιατί… ποτέ δε σας άρεσαν ούτως ή άλλως. Τι κάνετε; Μια κοπέλα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Bella, που βρέθηκε στην ίδια ακριβώς θέση, σκέφτηκε να φτιάξει ένα site-online shop όπου οι χωρισμένοι όλου του κόσμου θα μπορούσαν να μοιραστούν τις ιστορίες τους, και να πουλήσουν όλα τα (υλικά) απομεινάρια της παρελθούσας σχέσης τους. Και εγένετο… NeverLikedItAnyway.com.

Τι κάνετε, λοιπόν, εδώ; Ανεβάζετε τα δώρα του/της πρώην, τα πράγματα που είχατε αγοράσει μαζί ή τα προσωπικά του/της είδη που ξέμειναν στην μετακόμιση και δεν θέλετε να τα βλέπετε, γράφετε την (θλιβερή, αστεία, θυμωμένη…) ιστορία σας στην περιγραφή και προτείνετε μια τιμή στην οποία θέλετε να τα πουλήσετε –μας αρέσει η διάκριση “real world price” και “break up price”. Φανταστείτε το σαν ένα e-bay, με πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Κάποιες από τις ιστορίες είναι σπαραξικάρδιες, όπως αυτή για το νυφικό που θα δείτε με το που θα ανοίξετε τη σελίδα: «παρ’ όλο που το φόρεμα ήταν μοναδικό στο είδος του, προφανώς εκείνος δεν είχε την ίδια άποψη για μένα» γράφει η εντός-ολίγου-πρώην-ιδιοκτήτριά του στην περιγραφή. «Μακάρι ο ψεύτης βλάκας να το είχε τουλάχιστον πληρώσει, κι αυτό και όλα τα έξοδα που κάναμε για τον γάμο. Αντ’ αυτού, με άφησε χρεοκοπημένη και πληγωμένη».

Άλλες ιστορίες είναι νοσταλγικές και χαριτωμένες, όπως αυτή που συνοδεύει ένα vintage σετ για fondue σοκολάτας: «είμαστε διακοπές στην Ελβετία, σε ένα σούπερ ρομαντικό ξύλινο σαλέ, χιόνι έξω, τζακούζι και ζεστό κρασί μέσα στο δωμάτιο […] Όλα ήταν υπέροχα, μέχρι τη στιγμή που το σκεύος με τη σοκολάτα που άχνιζε αποφάσισε να πέσει στο μπράτσο μου, χαρίζοντάς μου εγκαύματα σε όλη τη δεξιά πλευρά και καταστρέφοντας εντελώς τη στιγμή».

Αν αποφασίσετε πως κάποιο από τα αντικείμενα σας αρέσει, και δεν σας πτοεί η αρνητική ενέργεια με την οποία το έχει φορτίσει ο χωρισμός του προκατόχου του, του στέλνετε προσωπικό μήνυμα μέσω του site για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες της αγοράς σας: τρόπο αποστολής, πληρωμή μέσω PayPal ή εμβάσματος σε τράπεζα κλπ.

Εκτός από τις επιλογές “buy it” και “sell it”, στο site θα βρείτε και μια σελίδα που λέγεται “tell it”. Εδώ μπορείτε, ακόμα και αν δε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε κάτι, να μοιραστείτε την ιστορία σας με τον κόσμο, να διαβάσετε και να σχολιάσετε τις δακρύβρεχτες ιστορίες των άλλων, και να συμβουλευτείτε το “moving on manual” που υπόσχεται να σας βοηθήσει να συνεχίσετε την ζωή σας… με ή χωρίς τα δώρα του/της.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v