Σεξ στο νερό: Tips για να (μην) τα κάνετε μούσκεμα

Καλοκαίρι και σεξουαλική διάθεση πάνε μαζί, πολύ περισσότερο όταν το υγρό στοιχείο είναι αυτό που κυριαρχεί αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την σεξουαλική μας επιθυμία. Όσα πρέπει να ξέρετε πριν αποφασίσετε να παραδοθείτε στην αγκαλία του/της συντρόφου σας σε... υδάτινο φόντο.
Σεξ στο νερό: Tips για να (μην) τα κάνετε μούσκεμα

Το σεξ στο νερό δεν είναι τόσο ασφαλές όσο θα πίστευαν οι περισσότεροι, μιας και ο κίνδυνος μολύνσεων (κυρίως για την γυναίκα) είναι μεγάλος. Μην αγχώνεστε όμως, ακολουθώντας ορισμένες βασικές συμβουλές δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα και θα ευχαριστηθείτε και οι δύο την ομορφιά της σεξουαλικής συνεύρεσης στην πισίνα, την θάλασσα ή όπου αλλού τύχει...

Νυν υπέρ πάντων το Safe Sex ...

Όπως και σε κάθε είδος συνεύρεσης έτσι και εδώ, η χρήση του προφυλακτικού είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη κυρίως αν δεν έχετε κάποιον μόνιμο σύντροφο. Έλα όμως που προφυλακτικό και νερό δεν "ταιριάζουν" σύμφωνα με έρευνες. Πιο συγκεκριμένα, το ζεστο νερό και τα χημικά της πισίνας (χλώριο κτλ.) δρουν ανασταλτικά στην αντοχή του προφυλακτικού και το κάνουν περισσότερο... εύθραυστο. Επίσης, είναι πιθανό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης το προφυλακτικό να γλυστρήσει και να φύγει, εκνευρίζοντας εσάς και την σύντροφό σας. Οι εναλλακτικές που έχετε στις παραπάνω περιπτώσεις είναι δύο: Βάλτε το προφυλακτικό πρωτού μπείτε στο νερό για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων και χαλαρώστε. Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, καλό είναι να το διατηρείτε στην θέση του με τα δάχτυλά σας. Για παν ενδεχόμενο έχετε μαζί σας και μερικά προφυλακτικά παραπάνω. Ποτέ δεν ξέρετε...

Wet, wet, wet

Σίγουρα θα σκεφτήκατε ότι το σεξ στην πισίνα ή την θάλασσα θα είναι μοναδική εμπειρία όσον αφορά την λίπανση και την ευκολία στην διείσδυση. Λάθος. Το νερό στην πραγματικότητα, ελαττώνει τα υγρά στον κόλπο της γυναίκας με αποτέλεσμα στο σεξ να μην είναι όπως πραγματικά το περιμένατε. Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό λιπαντικό που να μην φεύγει με το νερό, το οποίο ια διευκολύνει αρκετά την σεξουαλική πράξη, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης και στους δύο. Αφού λοιπόν κανονίσετε τα ζητήματα "προφύλαξη" και "λιπαντικό", είστε έτοιμοι να νιώσετε όλη την ευχαρίστηση του σεξ στο νερό. Που όμως; Ακολουθούν μερικά all time classic μέρη για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Διαβάστε παρακάτω..

Στο "ψητό"

Στην πισίνα: Όπως καταλάβατε, σεξ σε δημόσια πισίνα δεν παίζει οπότε θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι σε πιο... σπιτικό. Το κυρίως πρόβλημα όμως, είναι οι μολύνσεις που μπορεί να προκληθούν στις γυναίκες κυρίως από το χλωριούχο νερό που έρχεται σε επαφή με τον κόλπο τους. Ενναλακτική; Δοκιμάστε στοματικό σεξ στα σκαλοπάτια τις πισίνας ή όπου αλλού σας βολεύει. Θα ευχαριστηθείτε και οι δύο, χωρίς παρατράγουδα. 

Στο μπάνιο: Είναι το ιδανικό μέρος για σεξ στο όρθιο. Η ύπαρξη ελεγχόμενου νερού ενισχύει την απόλαυση, χωρίς όμως αυτό να εισρέει σε "ιδιαίτερα" σημεία. Για καθαρά λόγους ασφάλειας, τοποθετήστε μερικά πλαστικά αυτοκόλλητα στην μπανιέρα για να μην κάνετε πατινάζ την ώρα του σεξ, όπως και μία χειρολαβή σε εμφανές μέρος, σε περίπτωση που θέλετε να πειραματιστείτε με διαφορετικές στάσεις. 
 
Σε ανοιχτά νερά: Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η θάλασσα είναι αμφιβόλου ασφάλειας για την σεξουαλική σας συνεύρεση. Από την άλλη υπάρχει και η άμμος, η οποία καταφέρνει και εισβάλλει στα πιο .. περίεργα σημεία. Για να το ευχαριστηθείτε περισσότερο λοιπόν, ξεκινήστε με τα προκαταρκτικά μέσα στο νερό και συνεχίστε με το "κυρίως πιάτο" απ'έξω, απλώνοντας μια μεγάλη πετσέτα στην άμμο. Μόνο προσοχή στα κύματα και τους περίεργους, το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι να γίνετε μούσκεμα (με την κακή έννοια) ή θέαμα!

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v