Λάθη που κάνουμε στο sexting

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε ακόμη και στο… sexting. Σου παρουσιάζουμε τα πιο συχνά λάθη για να προστατέψουμε και σένα και τον/ην άλλον/ην.
Λάθη που κάνουμε στο sexting
Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που να παραδέχεται ότι δεν του αρέσει το sexting. Ειδικά όταν μιλάμε για νεότερες ηλικίες το sexting αποτελεί ένα στανταράκι προκειμένου να ανέβει η ερωτική διάθεση και τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο kinky, ειδικά όταν μιλάμε για ζευγάρια που τα χωρίζει και μια απόσταση. Ωστόσο, άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε ακόμη κι εκεί χαρίζοντας μια μεγαλοπρεπή ξενέρα στον/ην συνομιλητή/τρια μας. Μη σκιάζεσαι και μην τα παρατάς. Εδώ είμαστε εμείς για να σου παρουσιάσουμε τα συχνότερα λάθη που συμβαίνουν στο sexting. Κράτα σημειώσεις λοιπόν κι όλα θα στρώσουν.

Με ορθογραφικά δεν σέξταρε κανείς

Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σου κάποιες σκληρές αλήθειες. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλούν τα ορθογραφικά ακόμη και στο sexting. Προφανώς δεν απαιτούμε να γράψεις σωστά το εισιτήριο και την αποποινικοποίηση (με ό,τι την βρίσκει ο καθένας, δεν κρίνουμε) αλλά τα εξόφθαλμα ορθογραφικά λάθη είναι σίγουρο πως θα ξενερώσουν αυτόν/ην με τον οποίον/α έχετε πιάσει σεξοκουβεντούλα. Κάνε μια γρήγορη αναζήτηση της λέξης που σε προβληματίζει η ορθογραφία της λοιπόν για να είσαι σίγουρος.

Τα βρωμόλογα εδώ επιτρέπονται

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που πάει η κουβέντα με το «πρόσωπο» σε sexting μονοπάτια και να μην έχεις ακόμη το απαιτούμενο θάρρος αλλά αν ξεκινήσεις να γράφεις για φαλλούς, εκσπερματώσεις και συνουσίες εδώ και τώρα, το πιθανότερο είναι να μείνεις με το τηλέφωνο στο χέρι.

Μην τον αφήνεις τον άνθρωπο στο διαβάστηκε

Είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικό να αφήνεις κάποιον στο διαβάστηκε σε οποιαδήποτε chat συνομιλία, να τα λέμε αυτά. Όταν όμως μιλάμε για sexting το πράγμα γίνεται ακόμη πιο ξενερωτικό. Η όλη μαγεία της φάσης κρύβεται στη γρήγορη αλληλεπίδραση επομένως φρόντισε να απαντάς γρήγορα και να είσαι alert γιατί διαφορετικά θα μπεις στη μαύρη σεξοκουβεντολίστα.

Κράτα τα emojis για τη μάνα σου

Συνεχίζουμε με τα απολύτως βασικά περί sexting. Εδώ εκτιμάται η έμπνευση, το πονηρό μυαλό άντε και το σέξι χιούμορ. Δεν μιλάς με τον κολλητό/η ούτε με τη μάνα σου να τον φλομώσεις στα emojis μελιτζάνας και στα γκιφάκια δανεισμένα από την αγαπημένη σας σειρά. Αν στείλειις κάποιο από τα παραπάνω το πιθανότερο είναι να γίνεις περίγελος και να περάσει πολύς καιρός για να ξαναβρεθείς σε αντίστοιχη πονηρή κουβεντούλα με τον ίδιο άνθρωπο.

Δεν σε εξετάζουν στην έκθεση

Φρόντισε να μην στέλνεις 2 παραγράφους κάθε φορά που είναι να πάρεις τον λόγο. Μπορεί να έχεις μια κάποια έφεση στις μακροσκελείς προτάσεις ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μας δείξεις το ταλέντο σου. Δεν σε εξετάζουν άλλωστε στο μάθημα της έκθεσης, επομένως τα σεντόνια που συνηθίζεις να στέλνεις, εδώ είναι αχρείαστα. Κράτα ένα γρήγορο ρυθμό με σύντομα μηνύματα που τιζάρουν τον άλλο/η κι όλα καλά θα πάνε θα το δεις.

Mην κάνεις sexting μεθυσμένος/η

Φρόντισε να έχεις τα απολύτως επιτρεπτά επίπεδα αλκοόλ στο αίμα σου, γιατί υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να στραβώσει το sexting αν είσαι μεθυσμένος/η. Αρχικά μπορεί να στείλεις φωτογραφικό ή βίντεο υλικό στον λάθος άνθρωπο κι έπειτα να το μετανιώσεις οικτρά. Εκτός αυτού μπορείς πολύ εύκολα να ξενερώσεις τον συνομιλητή/τρια σου γιατί είτε δεν θα βγάζουν νόημα όσα στέλνεις είτε θα φανερώσεις την κάφρικη εκδοχή του εαυτού σου, η οποία θέλουμε να μείνει κρυμμένη όσο γίνεται.

Αν δεν είσαι σίγουρος/η μην το κάνεις

Το βασικότερο όλων είναι αυτό. Αν δεν νιώθεις άνετα, αν είσαι αμήχανος επειδή δεν σου βγαίνει τόσο εύκολα, καλύτερα να απέχεις από το σπορ. Σε διαφορετική περίπτωση είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις ένα άνευρο και καθόλου διεγερτικό sexting, που θα θελήσεις γρήγορα να ξεχάσεις. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει να συμμετέχεις σε κάτι που δεν θες και φυσικά το αντίστροφο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v