Ταχυδακτυλουργικά κόλπα: 5 βίντεο που… μαγεύουν

Μάθετε να… μαγεύετε τα πλήθη, μέσα από πέντε βιντεάκια που αναλύουν και εξηγούν τα δημοφιλέστερα ταχυδακτυλουργικά τρικ βήμα προς βήμα.
Ταχυδακτυλουργικά κόλπα: 5 βίντεο που… μαγεύουν
Και γιατί να μάθετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά κόλπα; Για πολλούς λόγους: Γιατί έχουν πλάκα. Γιατί πάντα είχατε την περιέργεια πώς γίνονται. Γιατί έχετε παιδιά/ βαφτιστήρια/ ανίψια και θέλετε να τα διασκεδάσετε. Γιατί σκέφτεστε για αλλαγή καριέρας (με την έννοια που έχει σήμερα ο όρος «καριέρα», όχι αυτήν που είχε στα 90s) να κάνετε τον ταχυδακτυλουργό στα παιδικά πάρτι. Ή απλώς γιατί είναι Δευτέρα πρωί, και θα κάνατε τα πάντα για να μη δουλέψετε –στα «πάντα» συμπεριλαμβάνεται και το κλικ σε αυτό εδώ το link.

Ιδού, λοιπόν, πέντε βιντεάκια με βήμα προς βήμα οδηγίες για να εντυπωσιάσετε τα πλήθη με τα «μαγικά» σας κόλπα.

Το «μαγικό» νόμισμα

Το κλασικό ταχυδακτυλουργικό τρικ με το νόμισμα που εμφανίζεται από το πουθενά στην παλάμη του χεριού σας έχει μια πολύ απλή εξήγηση.



Τα μπερδεμένα λαστιχάκια

Άλλο ένα δημοφιλέστατο κόλπο των ταχυδακτυλουργών, εκείνο που μπλέκετε δύο λαστιχάκια μεταξύ τους και μετά λύνετε τον γόρδιο δεσμό (τους) ως άλλος Μεγαλέξανδρος.



Το ποτήρι μέσα από το τραπέζι

Έχουμε ένα ποτήρι πάνω στο τραπέζι. Και μετά έχουμε ένα εξαφανισμένο ποτήρι, κι έναν ταχυδακτυλουργό που το εμφανίζει μαγικά από… κάτω από το τραπέζι; Μαγεία! Ή και όχι…



Σίδερα… λυγίζει

Λύγιζε πραγματικά κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού του ο Γιούρι Γκέλερ; Όχι, αλλά αυτό δε χρειάζεται να το πείτε στους φίλους που ετοιμάζεστε να εντυπωσιάσετε με το παρακάτω τρικ –το οποίο, παρεμπιπτόντως, δείχνει έναν από τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους που χρησιμοποιούν οι ταχυδακτυλουργοί για να λυγίζουν κουτάλια.



Ποιο χαρτί της τράπουλας διαλέξατε;

Σε αυτή την ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασικού κόλπου μαντεύω-το-φύλλο-που-τράβηξες-από-την-τράπουλα, ο «μάγος» μας το κάνει και να… εμφανιστεί μόνο του, χωρίς καμία δική του παρέμβαση. Ή τουλάχιστον έτσι μοιάζει.



Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v