Επισκευές σπιτιού: Βρείτε ό,τι ψάχνετε

"Όχι απλά δεν υπάρχει Θεός, αλλά αν μπορείς βρες υδραυλικό Σάββατο απόγευμα" είπε κάποτε ο Γούντι Άλλεν. Συγκεντρώσαμε τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε οποιονδήποτε ειδικευμένο τεχνικό οποιαδήποτε στιγμή για να αρχίσετε να πιστεύετε στα θαύματα.
Επισκευές σπιτιού: Βρείτε ό,τι ψάχνετε
Αν ο Γούντι Άλλεν έμενε στην Ελλάδα, εκείνη η περίφημη ρήση του σχετικά με τη δυσκολία εύρεσης υδραυλικού Σάββατο απόγευμα και την απόδειξη ανυπαρξίας του Θεού, θα επεκτεινόταν κατά πάσα πιθανότητα σε κάθε ημέρα της εβδομάδας. Όποιος έχει βρεθεί έστω και μία φορά στη δύσκολη θέση της αναζήτησης ειδικευμένου τεχνικού –τον οποίο και δεν έχει την τύχη να διαθέτει σε μορφή οικογενειακού μέλους– καταλαβαίνει απόλυτα για τι ακριβώς μιλάμε.

Αν μάλιστα η κατάσταση χρήζει επείγουσας αντιμετώπισης –όπως η σωλήνα στο μπάνιο που αποφασίζει να σπάσει μέσα στα άγρια χαράματα χωρίς προφανή αιτία ή ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας που χαλάει μόνο όταν η θερμοκρασία πέφτει σε σιβηρικά επίπεδα, για να αποτίσει φόρο τιμής σε κάποιον ταγματάρχη που τον έλεγαν Μέρφυ– τα πράγματα χειροτερεύουν. Όπως το αλειμμένο με βούτυρο ψωμί δεν πέφτει ποτέ στο χαλί με την καθαρή πλευρά προς τα κάτω, ο Χρυσός Οδηγός θα έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το ράφι της βιβλιοθήκης, η επόμενη θα είναι αργία, ο τεχνικός θα ξεχάσει το ραντεβού ή θα έρθει πέντε λεπτά πριν επιστρέψουμε από το γραφείο.

Επειδή όμως κάθε πρόβλημα (πρέπει να) έχει και τη λύση του, υπάρχει τρόπος να επισκευάσουμε οτιδήποτε χαλάσει στο σπίτι γρήγορα, εύκολα και απλά –με ένα τηλεφώνημα. Απλά, όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη χωρίς να συνεπάγονται εξωφρενικές χρεώσεις, δεν έχει τύχει της δημοσιότητας που του αξίζει. Στην αναζήτησή του, ανακαλύψαμε τρεις επιχειρήσεις που ειδικεύονται στην εύρεση ειδικευμένων τεχνικών 24 ώρες το 24ωρο και σας τις παρουσιάζουμε, αν μη τι άλλο, για να έχετε έναν τουλάχιστον λόγο να πιστεύετε στα θαύματα.

* 18 – 19 – 20: Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος αποτελεί από το 1992 τον μεγαλύτερο οργανισμό marketing & management παροχής τεχνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα με παγκόσμια πρωτοπορία, αφού εφάρμοσε το σύστημα franchise, εξαπλώθηκε παντού και μπορεί τώρα να παρέχει εξυπηρέτηση στο κοινό 24 ώρες το 24ωρο. Η εταιρία συνεργάζεται με τους καλύτερους ελεύθερους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων σε 14 Νομούς της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες της Τεχνικής Κάλυψης αφορούν μία τεράστια γκάμα εργασιών για το σπίτι, από ανακαινίσεις, αλουμίνια, επιδιορθώσεις πλυντηρίων, αποφράξεις, απολυμάνσεις, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά και πολλά άλλα (στα σχετικά documents θα βρείτε το σύνολο των τεχνικών υπηρεσιών). Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Τεχνική Κάλυψη εισήγαγε την κάρτα μέλους (κόστος 19 ευρώ για ιδιώτες και 33 για επαγγελματίες), η οποία παρέχει: Τρεις δωρεάν επισκέψεις το χρόνο για προσφορά σε εργασίες, 18% έκπτωση σε όποια εργασία, 73 ειδικότητες με προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και εγγύηση για τις εργασίες (οι τιμές των εργασιών αναλυτικά στα σχετικά documents). Επίσης, σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στα μέλη παρέχονται απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις με συμβολική τιμή επίσκεψης 20 ευρώ αντί για 60 ευρώ και έκπτωση 30% σε διαγνωστικές εξετάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 18 19 20.

* Μastoras.com.gr: Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών, με την παροχή τεχνικών συνεργείων και εξειδικευμένου προσωπικού, σε όλες τις φάσεις μιας νεοαναγειρόμενης οικοδομής, μιας ανακαίνισης και οποιασδήποτε επισκευής. Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικότητες που καλύπτει ο mastoras έχουν να κάνουν με: Μπετά – Οπλισμένο σκυρόδεμα, χτισίματα, επιχρίσματα, δάπεδα, πλακάκια, μάρμαρα, πέτρα (και διακοσμητική πέτρα/ τούβλο), τζάκια, πλακοστρώσεις, ξηρά δόμηση, ελαιοχρωματισμοί, μονώσεις, γύψινα, ξυλουργικές εργασίες, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κουφώματα αλουμινίου, σκεπές – πέργκολες, διαμορφώσεις.

Το κόστος των υπηρεσιών κυμαίνεται ανάλογα με την εργασία. Ενδεικτικά, όμως, μπορούμε να πούμε πως η minimum χρέωση μιας επίσκεψης ξεκινά από 40 ευρώ. Οι συνολικές υδραυλικές εγκαταστάσεις για ένα κτίριο υπό ανέγερση ξεκινούν από 2.000 ευρώ, οι ηλεκτρολογικές από 3.000 ευρώ, ενώ για κάποια μόνωση το κόστος ξεκινά από 35 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με την επισκευή. Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε ότι ο mastoras μπορεί να μας βοηθήσει σε οποιαδήποτε φάση κατασκευής, επισκευής ή ανακαίνισης βρισκόμαστε, δίνοντάς μας έμπειρες και τεχνικές συμβουλές μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

*
Mastoras.gr: Έξι ελληνικούς νομούς καλύπτει το εξελισσόμενο Mastoras.gr, το οποίο παρέχει πληροφορίες –ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα– όχι μόνο για ειδικευμένους τεχνικούς, από υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους μέχρι συνεργεία καθαρισμού και συντηρητές ανελκυστήρων, αλλά και για τεχνικά καταστήματα, μεταξύ των οποίων καταστήματα με ηλεκτρολογικά είδη, κουφώματα, χρώματα και κατασκευές επίπλων.

Υπό τη μορφή μηχανής αναζήτησης, και με τη λογική του Χρυσού Οδηγού, με τη σημαντική διαφορά ότι δεν... εξαφανίζεται όταν τον χρειάζεσαι, το site είναι εύχρηστο και απλό –όποια πληροφορία χρειάζεστε εμφανίζεται μπροστά σας σε δευτερόλεπτα. Ο κατάλογος της Αττικής δεν είναι ακόμα πλήρης, αλλά οι διαμένοντες στη Βόρεια Ελλάδα σίγουρα θα προσθέσουν το Mastoras.gr στη λίστα με τα αγαπημένα.

Ηρώ Κουνάδη, Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v