Πώς θα κάνεις τον εαυτό σου βασίλισσα

Ορισμένες φορές θέλουμε να νιώσουμε λίγο βασίλισσες –είτε είμαστε άντρες, είτε γυναίκες. Εδώ έχουμε μερικές ιδέες για το πώς θα το πετύχουμε.


Πώς θα κάνεις τον εαυτό σου βασίλισσα
Αγαπάμε την απλή και ταπεινή ζωή· έχει λιγότερες σκοτούρες, λιγότερα άγχη και φυσιολογική αρτηριακή πίεση. Θέλουμε όμως κι εμείς ενίοτε να νιώθουμε λιγότερο πληβείοι. Ίσως να πάρουμε μία γεύση για το πώς είναι να είσαι γαλαζοαίματος. Γι’ αυτό κι εδώ μαζέψαμε μερικούς τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις βασίλισσα (έστω, από τα Λιντλ). Να σημειώσουμε ότι απευθυνόμαστε και σε άντρες και σε γυναίκες. 

Ρίξε στην μπανιέρα μπάλες με άλατα. Μπορεί να μην είσαι η Κέιτ Μίντλεντον, αλλά θα νιώσεις λίγο πριγκίπισσα ενώ μουλιάζεις μέσα σε χρώματα.

Βάλε στόχο να μαζεύεις ένα μικρό ποσό τον μήνα για θεραπείες ομορφιάς. 

Πήγαινε για μία συνεδρία μασάζ. 

Άναψε στικς στο σπίτι. Αυτά που αναδύουν εσάνς διαφόρων λουλουδιών. 

Πάρε εκείνη τη χαζομάρα που κάνει υδρομασάζ στα πόδια. Μπορεί να μην έχεις λεφτά για τζακούζι, αλλά για 35,90 θα τα βρεις

Κλείσε για μία βραδιά σουίτα με θέα την Ακρόπολη. Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκαμε αυτό στα 53 ευρώ για 7 Νοεμβρίου. 0

Βάλε κλασική μουσική ενώ πλένεις πιάτα.

Βάλε κλασική μουσική γενικά. Ενώ κάνεις μπάνιο, ενώ καθαρίζεις το σπίτι ή ενώ πίνεις τον καφέ σου.

Μη φοράς φόρμες και κολλάν μέσα στο σπίτι. Φόρα μία σατέν ρόμπα.



Αν προτίθεσαι να πληρώνεις 40 ευρώ τον μήνα, ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αθηνών θα σου κάνει μάθημα τένις μία φορά την εβδομάδα.

Αγόρασε ένα καλό ουίσκι και απόλαυσε ένα ποτήρι πριν κοιμηθείς. Ιδανικά ακούγοντας κλασική μουσική ενώ ξεκουράζεις τις πατούσες σου στο υδρομασάζ ποδιών. 

Υιοθέτησε μία παράξενη συνήθεια. Η βασίλισσα Ελισσάβετ, ας πούμε, τρώει την μπανάνα της με μαχαιροπίρουνο για να μη μοιάζει με πίθηκο. Τρώγε τα κορν φλέικς σου με πορτοκαλάδα –να ξέρεις ότι τα δημητριακά με ξηρούς καρπούς ταιριάζουν πολύ με την πορτοκαλάδα.

Πήγαινε μια φορά και σε gourmet εστιατόρια. Έστω σε gourmet μεζεδοπωλεία.

Πίνε τον καφέ σου σε φάνσι φλιτζάνια με πιατάκι. Φάνσι φλιτζάνια βρίσκεις ακόμα και στον Σκλαβενίτη. Δε θέλουμε δικαιολογίες. 

Αγόρασε ένα πραγματικά αφράτο και πουπουλένιο πάπλωμα. Θα νιώθεις κάθε μέρα βασίλισσα έτσι που θα ξυπνάς. 

Σήκωνε το μικρό σου δάχτυλο όποτε πιάνεις το ποτήρι σου. Είναι βασιλική κίνηση -εντάξει, αστειευόμαστε. 

Μάθε τους κανόνες savoir vivre. Πώς θα πας στο gourmet μεζεδοπωλείο;

Σταμάτα να μαγειρεύεις τα ίδια και τα ίδια. Αν δεν βγαίνεις για γκουρμέ μεζεδοπωλείο, δοκίμασε να προσθέσεις στη μαγειρική σου πιο γκουρμέ προϊόντα, όπως κάστανα και κυδώνια. Όχι, δε χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα. 

Τέλος, δοκίμασε να κάτσεις στα πίσω καθίσματα ενώ οδηγεί ο-η σύντροφός σου. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v