ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς θα κάνω αίτηση για επιδόματα;

Δείτε από πού θα κάνετε online αίτηση για το επίδομα θέρμανσης, τον οικογενειακό γιατρό, το επίδομα αλληλεγγύης και λοιπές κοινωνικές παροχές.

Τρως σωστά; Το savoir vivre του τραπεζιού

Σε κάλεσαν σε δείπνο κι εσύ δεν ξέρεις πώς να φερθείς; Θα σου πούμε εμείς τι (δεν) πρέπει να κάνεις, κι όλα θα πάνε καλά.

Τέλεια tips για να αποταμιεύεις καλύτερα

Λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης, μια περιεκτική λίστα με πανέξυπνους τρόπους να σου μένουν περισσότερα λεφτά στο τέλος του μήνα.

Πώς θα πάρω δάνειο;

Σκέφτεστε να πάρετε δάνειο; Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις «απαιτήσεις» των τραπεζών και το ιδανικό προφίλ δανειολήπτη.

7 τέλεια κόλπα για πρωινό ξύπνημα

Ακούς ξυπνητήρι και θέλεις να το σπάσεις; Έχουμε επτά σούπερ κόλπα για να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου νωρίς, ακόμα και αν είσαι νυχτοπούλι.

Πώς θα προλάβεις το κρυολόγημα

Των φρονίμων τα παιδιά πριν αρρωστήσουν προστατεύονται. Δες πώς θα αποφύγεις να γίνεις ένας ακόμα άνθρωπος με συνάχι και πυρετό αυτήν την περίοδο.

Πώς θα βρω το καλό μου προφίλ;

Αν έχεις βαρεθεί να αναρωτιέσαι γιατί δεν βγαίνεις καλός στις φωτογραφίες, ώρα να μάθεις ποιο είναι το καλό σου προφίλ. Και μετά να ποζάρεις.

Πώς να διαχειριστείς τον θυμό σου… εδώ και τώρα

Νιώθεις το αίμα να σου ανεβαίνει στο κεφάλι, και θες απεγνωσμένα να σπάσεις κάτι; Ψυχραιμία. Πάμε να δούμε βήμα-βήμα πώς θα διαχειριστείς τον θυμό σου.

Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου καλύτερη

Η τελευταία ημέρα της εβδομάδας είναι ζόρικη. Ιδέες για να την «παλέψεις» καλύτερα και να ξεκινήσεις με κέφι, κέφι, κέφι την εβδομάδα που έρχεται.

Πώς θα φάει το παιδί μου λαχανικά;

Μην τα κάνετε… σαλάτα. Δείτε πώς με απλούς και ευχάριστους τρόπους θα κάνετε το παιδί σας να αγαπήσει τα λαχανικά και τις σαλάτες.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να ζούμε σαν να πρόκειται να πεθάνουμε αύριο και να μελετάμε σαν να πρόκειται να ζήσουμε για πάντα."

Μαχάτμα Γκάντι

  • 1916 - Το πλωτό νοσοκομείο Βρετανικός και αδελφό πλοίο του Τιτανικού βυθίζεται ανάμεσα στο ακρωτήριο του Σουνίου και του νησιού Κέα.

    1940 - Ο Ελληνικός Στρατός, μετά από επιθετικές επιχειρήσεις από τις 14-11-40, απελευθερώνει το Λεσκοβίκι και την Κορυτσά και καταλαμβάνει τους ορεινούς όγκους Μόροβα και Ιβάν.

© 2002-2018 MEDIA2DAY