Ο κ. Αλεξόπουλος ανέφερε ότι το δημογραφικό δεν αφορά μόνο τη μείωση των γεννήσεων, αλλά και την αύξηση του προσδόκιμου ζωής, ενώ πρόκειται για μια αλλαγή στην οποία η κοινωνία και η οικονομία πρέπει να προσαρμοστούν.
Τις πρωτοβουλίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανέλυσε η Γενική Γραμματέας του στην ημερίδα «Υπογεννητικότητα & Οικογένεια: Συνθέτοντας Λύσεις για το Δημογραφικό Πρόβλημα».
Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε για την κατάσταση της Χρυσούλας Διαβάτη, αποκαλύπτοντας πως παρουσιάζει βελτίωση και εκφράζοντας αισιοδοξία για την επιστροφή της.
Ο ευρωβουλευτής υπογράμμισε ότι, εφόσον το δημογραφικό αναγνωρίζεται ως απόλυτη προτεραιότητα για την κοινωνία, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοια και από την οικονομία.
Τις προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας για την υπογεννητικότητα ανέλυσε η Γενικής Γραμματέας Δημόσιας Υγείας στην ημερίδα «Υπογεννητικότητα & Οικογένεια: Συνθέτοντας Λύσεις για το Δημογραφικό Πρόβλημα».