Τις πρωτοβουλίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανέλυσε η Γενική Γραμματέας του στην ημερίδα «Υπογεννητικότητα & Οικογένεια: Συνθέτοντας Λύσεις για το Δημογραφικό Πρόβλημα».
Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε για την κατάσταση της Χρυσούλας Διαβάτη, αποκαλύπτοντας πως παρουσιάζει βελτίωση και εκφράζοντας αισιοδοξία για την επιστροφή της.
Ο ευρωβουλευτής υπογράμμισε ότι, εφόσον το δημογραφικό αναγνωρίζεται ως απόλυτη προτεραιότητα για την κοινωνία, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοια και από την οικονομία.
Τις προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας για την υπογεννητικότητα ανέλυσε η Γενικής Γραμματέας Δημόσιας Υγείας στην ημερίδα «Υπογεννητικότητα & Οικογένεια: Συνθέτοντας Λύσεις για το Δημογραφικό Πρόβλημα».
Η 87χρονη Μαρικάρμεν Αμπασκάλ αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της στη Μαδρίτη, μετά τη συμφωνία που προέκυψε μετά από τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις για την έξωσή της.