ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Η Νέα Ζηλανδία σου πληρώνει το ταξίδι για να πας για δουλειά

Αεροπορικά και διαμονές πληρωμένα, για να περάσετε από μια σειρά συνεντεύξεων για δουλειά στη Νέα Ζηλανδία τον Μάιο. Όχι κι άσχημα, έτσι;

Η Νέα Ζηλανδία σου πληρώνει το ταξίδι για να πας για δουλειά

Ψάχνετε για δουλειά στον τομέα της τεχνολογίας; Είστε διατεθειμένοι να τα παρατήσετε όλα, και να πάτε να ζήσετε σε ένα μέρος μαγικό μεν, στην άλλη άκρη του κόσμου δε; Τότε η Νέα Ζηλανδία σας περιμένει… και σας πληρώνει το ταξίδι ως εκεί.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «το Wellington (σ.Σ.: η πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας) είναι η πρωτεύουσα της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον Νότιο Ειρηνικό, γεμάτη πρωτοπόρες τεχνολογικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν πρωτοποριακές εφαρμογές και τις εξάγουν στον κόσμο. Η τεχνολογική μας βιομηχανία πετάει, και χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους.

Θα φέρουμε, λοιπόν, εκατό από τους καλύτερους ανθρώπους που μπορούμε να βρούμε, για να καλύψουν εκατό τέλειες θέσεις στον τεχνολογικό τομέα, εδώ στο Wellington. Θα είναι τέσσερις ημέρες κανονισμένων εκ των προτέρων συνεντεύξεων για δουλειά, συναντήσεων και εξερεύνησης, με όλες τις πτήσεις και τη διαμονή πληρωμένες. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρχουν προσφορές για δουλειές που δεν ήξερες ότι υπάρχουν, σε έναν τόπο με έναν τρόπο ζωής που δεν είχες φανταστεί.

Μη χάσεις αυτή την απίστευτη ευκαιρία –μπες γρήγορα και δήλωσε συμμετοχή τώρα». 

Ενδιαφέρον είναι ότι, σύμφωνα με τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ αν όλα πάνε καλά και πάρετε τη δουλειά, οι έχοντες οικογένεια μπορείτε να την πάρετε μαζί σας, καθότι τα συμβόλαια των ξένων εργαζομένων στη Νέα Ζηλανδία καλύπτουν συζύγους και παιδιά.

Επίσης, αν επιλεγείτε για το συγκεκριμένο τετραήμερο, μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί με ένα ακόμα άτομο, αρκεί να καλύψετε τα έξοδα των αεροπορικών εισιτηρίων του –για τη διαμονή και των δυο σας στο ξενοδοχείο δεν θα υπάρχει χρέωση.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, και οι συνεντεύξεις από τις οποίες θα περάσετε αν επιλεγείτε, θα είναι τουλάχιστον τρεις, ίσως και περισσότερες. Ωστόσο, δεν θα είστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε τελικά την πρόταση ή τις προτάσεις για δουλειά που θα σας γίνουν, αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξετε γνώμη ή θεωρήσετε ότι δεν σας καλύπτει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2