World of Crafters: Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα

Μάθετε πώς θα καταφέρετε να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα μέσα από τα tips όσων το έχουν κατορθώσει, στην πρώτη ημερίδα Δημιουργικής Οικονομίας.
World of Crafters: Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα
Η επιχειρηματικότητα μπήκε στην εποχή της «Δημιουργικής Οικονομίας». Τι σημαίνει αυτό; Η ημερίδα «World of Crafters» μας καλεί να μάθουμε, και να ανακαλύψουμε τους τρόπους να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα στο πρώτο event για την δημιουργία και την επιχειρηματικότητα που διοργανώνεται στην Ελλάδα το Σάββατο 29 Μαρτίου.

Νέοι δημιουργοί, επαγγελματίες στο χώρο του DIY, bloggers, designers, λάτρεις της φιλοσοφίας του χειροποίητου, όλοι βρίσκουν τη θέση τους στο World of Crafters, το πρώτο συνέδριο που προσεγγίζει τη Δημιουργικότητα μέσα από το πρίσμα της Επιχειρηματικότητας.

Μέσα από τέσσερις διαφορετικές θεματικές - Inspirational παρουσιάσεις, Crafting & Τεχνολογία, Online Marketing και Ελληνική πραγματικότητα-, καταξιωμένοι επαγγελματίες όπως bloggers, crafters, συγγραφείς, ειδικοί στο χώρο των online πωλήσεων και του marketing, καθώς και εκπρόσωποι σχετικών κλάδων (λογιστής, δικηγόρος και φωτογράφος) από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καλύψουν τις πολύπλευρες οπτικές της επιχειρηματικότητας στο χώρο του DIY και του χειροποίητου, μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες, αλλά και τις δικές τους πρακτικές συμβουλές.

«Αποδεσμεύοντας την έννοια του crafting από τα στενά όρια του φτιάχνω - πουλάω , στόχος του WoC είναι να ενημερώσει, να εμπνεύσει, αλλά και να δώσει επιχειρηματικές λύσεις στους επαγγελματίες crafters - καθώς και σε αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα- για τους τρόπους που το αγαπημένο σου χόμπυ μπορεί να γίνει επάγγελμα με ποικίλους τρόπους, τόσο μέσα στο πλαίσιο της ελληνικής αγοράς όσο και σε αυτό της διεθνούς», αναφέρει το δελτίο τύπου της ημερίδας. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.  

Info
World of Crafters
Μια ημερίδα για την Δημιουργία & την Επιχειρηματικότητα
Σάββατο 29 Μαρτίου 2014
The American College of Greece
(Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή)
Η προπώληση έχει αρχίσει (Viva.gr, 11876 και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου & Seven Spots
Συμμετοχή: 60€
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v