ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

World of Crafters: Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα

Μάθετε πώς θα καταφέρετε να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα μέσα από τα tips όσων το έχουν κατορθώσει, στην πρώτη ημερίδα Δημιουργικής Οικονομίας.

World of Crafters: Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα

Η επιχειρηματικότητα μπήκε στην εποχή της «Δημιουργικής Οικονομίας». Τι σημαίνει αυτό; Η ημερίδα «World of Crafters» μας καλεί να μάθουμε, και να ανακαλύψουμε τους τρόπους να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα στο πρώτο event για την δημιουργία και την επιχειρηματικότητα που διοργανώνεται στην Ελλάδα το Σάββατο 29 Μαρτίου.

Νέοι δημιουργοί, επαγγελματίες στο χώρο του DIY, bloggers, designers, λάτρεις της φιλοσοφίας του χειροποίητου, όλοι βρίσκουν τη θέση τους στο World of Crafters, το πρώτο συνέδριο που προσεγγίζει τη Δημιουργικότητα μέσα από το πρίσμα της Επιχειρηματικότητας.

Μέσα από τέσσερις διαφορετικές θεματικές - Inspirational παρουσιάσεις, Crafting & Τεχνολογία, Online Marketing και Ελληνική πραγματικότητα-, καταξιωμένοι επαγγελματίες όπως bloggers, crafters, συγγραφείς, ειδικοί στο χώρο των online πωλήσεων και του marketing, καθώς και εκπρόσωποι σχετικών κλάδων (λογιστής, δικηγόρος και φωτογράφος) από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καλύψουν τις πολύπλευρες οπτικές της επιχειρηματικότητας στο χώρο του DIY και του χειροποίητου, μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες, αλλά και τις δικές τους πρακτικές συμβουλές.

«Αποδεσμεύοντας την έννοια του crafting από τα στενά όρια του φτιάχνω - πουλάω , στόχος του WoC είναι να ενημερώσει, να εμπνεύσει, αλλά και να δώσει επιχειρηματικές λύσεις στους επαγγελματίες crafters - καθώς και σε αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα- για τους τρόπους που το αγαπημένο σου χόμπυ μπορεί να γίνει επάγγελμα με ποικίλους τρόπους, τόσο μέσα στο πλαίσιο της ελληνικής αγοράς όσο και σε αυτό της διεθνούς», αναφέρει το δελτίο τύπου της ημερίδας. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Η ιστοσελίδα του World of Crafters
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο πιο σίγουρος τρόπος να τελειώσεις έναν πόλεμο είναι να ηττηθείς."

Τζωρτζ Όργουελ, Βρετανός συγγραφέας

  • 1885 – Πραγματοποιείται η πρώτη εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην Αϊόβα των ΗΠΑ.
    1892 – Γενιέται ο συγγραφέας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν.
    1911 – Πεθαίνει ο Έλληνας λογοτέχνης Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.
    1958 – Καταπέφτει στη Γη μετά την ολοκλήρωση της τροχιάς του το σοβιετικό διαστημόπλοιο Σπούτνικ 1.
    1974 – Ο 37ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, αρνείται να παραδώσει υλικό που ζητήθηκε με κλήτευση από την επιτροπή της Γερουσίας για το σκάνδαλο Watergate.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v