10 οργανωμένες παραλίες για να λιάσεις το κορμί σου

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και μας περιμένουν για βουτιές και ηλιοθεραπεία με όλα τα κομφόρ.
10 οργανωμένες παραλίες για να λιάσεις το κορμί σου

Αν είσαι από εκείνους που θέλουν την άνεσή τους στην άμμο, χωρίς να σε βαράει το λιοπύρι ούτε να σκάβεις σαν τον είλωτα για ομπρέλα τότε η λύση είναι μια: πας (οργανωμένη) παραλία.

Θα σου κοστίσει κατι τις παραπάνω, όμως θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο - και στον ίσκιο).

Δες λοιπόν μερικές από τις πιο άρτια οργανωμένες παραλίες της Αττικής και φρόντισε να κλείσεις εγκαίρως θέση πριν πας, για να αποφύγεις τυχόν αναμονή στην ουρά. Εφαρμογές όπως το Plazz και το Summerize θα διευκολύνουν κατά πολύ το έργο σου.  

Varkiza Resort

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Varkiza_Resort (@varkiza_resort)



Κλείνει επτά χρόνια λειτουργίας στη Βάρκιζα, και πέρα από χαλαρές βουτιές στην όμορφη παραλία του προσφέρει εγκαταστάσεις beach volley, μαθήματα water ski, windsurf, αλλά και διάφορα fitness events. Μπαράκια, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και μαγαζιά συμπληρώνουν την άκρως καλοκαιρινή εμπειρία. Είσοδος 6€ τις καθημερινές, 7,40€ τα ΣΚ συν 10€ για ξαπλώστρα.

Ακτή Βουλιαγμένης

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Akti Vouliagmenis (@aktivouliagmenis)



Σταθερή αξία εδώ και χρόνια στη Βουλιαγμένη, είναι όμορφη, άνετη και διαθέτει μπόλικες ομπρέλες και ξαπλώστρες και έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Διαθέτει πλήρως οργανωμένο καφέ και μπαρ, ενώ ένα κομμάτι της έχει μετατραπεί σε VIP ζώνη για όσους θέλουν κάτι premium. Είσοδος τις καθημερινές στα 7€, Σαββατοκύριακα το ίδιο, 40€ για την VIP ζώνη, για δύο ξύλινες ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα. Για δημότες του Δήμου Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης η είσοδος στα 3€.

Λίμνη Βουλιαγμένης



Ειδυλλιακή όσο καμία  στην Αττική, με τα επιβλητικά βράχια να πλαισιώνουν υπέροχα τις βουτιές, η Λίμνη Βουλιαγμένης πέρα από βουτιές, προσφέρει και snorkeling για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την ζωή κάτω απ’ το νερό. Καφέ και εστιατόριο συμπεριλαμβάνονται στην όλη εμπειρία, ενώ η είσοδος κοστίζει 15€ τις καθημερινές και 18€ τα Σαββατοκύριακα.

Akanthus

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Akanthus (@akanthus_club)



Το ομώνυμο beach bar στο Καλαμάκι διαθέτει μια ωραιότατη χρυσαφένια αμμουδιά με όλες τις ανέσεις (γήπεδα μπάσκετ, μπαρ, καφέ, μαγαζάκια) και άνετες ξαπλώστρες για να λιαστείτε. Η είσοδος είναι στα 6€ τις καθημερινές και στα 8€ τα Σαββατοκύριακα, ενώ παίζουν και πακέτα για δύο ξαπλώστρες, πετσέτες και ομπρέλες στα 25€ για δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα και 17€ τις καθημερινές.

Αegeon Beach



Ακριβώς κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα το Aegeon Beach Hotel και η παραλία του είναι ό,τι πρέπει για βουτιές με ιστορία. Οι τιμές εισόδου τις καθημερινές στα 15€ με δύο ξαπλώστρες και ομπρέλα, ενώ τα Σαββατοκύριακα στα 30€.

Καράβι

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by karavi_schinias (@karavi_schinias)



Σταθερά τιμημένη με Γαλάζια Σημαία, η παραλία του Σχοινιά προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών πέρα από τις παραδοσιακές βουτιές (beach bar, water sports, γήπεδο beach volley, φαγητό, σνακ, cocktails) και είναι από τις αγαπημένες τις νεολαίας. Η είσοδος στο Καράβι είναι δωρεάν (ελάχιστη κατανάλωση 4€) και διαθέτει πάρκινγκ – επίσης δωρεάν.

Ακτή του Ήλιου



Ξαπλώστρες, ομπρέλες, και ένα ξύλινο beach bar σε περιμένει κάτω από τα φοινικόδεντρα για να βουτήξεις στην πιο κοντινή παραλία του Αλίμου, εκεί όπου τα παλιά τα ωραία χρόνια έπαιζαν ηλεκτρονικά πάρτι μέχρι πρωίας. Η είσοδος τις καθημερινές στα 6€ συν 2€ η ξαπλώστρα, και τα Σαββατοκύριακα στα 8€ συν 4€ η ξαπλώστρα. Για δημότες Αλίμου η είσοδος είναι δωρεάν.

EverEden Beach

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by EverEden Beach (@everedenbeach)



Σταθερά βραβευμένη με γαλάζια σημαία, η παραλία του ομώνυμου ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο έχει έναν Μαύρο Βράχο που δεσπόζει στο κέντρο του κόλπου και χωρίζει την ακτογραμμή σε δυο παραλίες, ενώ διαθέτει ξαπλώστρες στην άμμο αλλά και στο ξύλινο ντεκ. Μπαρ, καφέ, εστιατόριο και water sports συμπληρώνουν τις υπηρεσίες, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν, συν 6€ τις καθημερινές και 20€ τα Σαββατοκύριακα, με δυο ξαπλώστρες και ομπρέλα.

Αstir Beach

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Astir Beach (@astirbeachgr)



Τελευταίος στην λίστα μας και τσουχτερός, ο Αστέρας της Βουλιαγμένης δεν είναι για όλους όμως ό,τι πληρώσεις θα πάρεις: premium υπηρεσίες, άψογη εξυπηρέτηση και γενικά όλα τα κομφόρ που έχεις (;) ανάγκη από μια μέρα στην παραλία. Οι παροχές που προσφέρει μπόλικες: από water sports μέχρι spa, εστιατόριο, μπαρ και περιποίηση ομορφιάς. Έχει και φόρμα για κράτηση ονλάιν, ενώ όσον αφορά τη… λυπητερή η τιμή του σετ (2 ξαπλώστρες και μια ομπρέλα) είναι στα 50€ τις καθημερινές και 80€ τα Σαββατοκύριακα.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v