Πόσο κοστίζει η είσοδος στις οργανωμένες παραλίες;

Μην ψάχνεις δεξιά κι αριστερά. Σου μαζέψαμε τις τιμές των οργανωμένων παραλιών της Αττικής, σε μια σύντομη και περιεκτική λίστα.
Πόσο κοστίζει η είσοδος στις οργανωμένες παραλίες;
Κάποιες είναι ακριβές, κάποιες είναι οικονομικότατες, οι περισσότερες έχουν αναμενόμενα διαφορετικές τιμές τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα. Για να μην… πελαγώνεις ψάχνοντας να βρεις πόσο θα σου κοστίσει μια βουτιά στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής, σου μαζέψαμε όλες τις τιμές σε μια μικρή, πρακτική λίστα.

Στο κοσμαγάπητο Yabanaki, αλλιώς γνωστό και ως Varkiza Beach Resort, τις καθημερινές πληρώνεις 5€ με δωρεάν ξαπλώστρα και τα Σαββατοκύριακα 6€, συν 5€ για ξαπλώστρα.

Στο Thalasea, στην Α’ πλαζ της Βούλας, η είσοδος τις καθημερινές κοστίζει 5€ και τα Σαββατοκύριακα 6€. Οι ξαπλώστρες είναι και στις δύο περιπτώσεις δωρεάν.

Στην Ακτή Βουλιαγμένης, το κόστος είναι 5€ καθημερινές και Σαββατοκύριακα, με ξαπλώστρα πάντα δωρεάν.

Ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, πάλι, είναι μια άλλη ιστορία: 50€ τα δύο άτομα τις καθημερινές, 80€ τα δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα. Τιμή κατ’ άτομο δεν υπάρχει –οπότε μην έρθεις μόνος σου.

Το πανέμορφο Grand Beach στο Λαγονήσι θα σου κοστίσει 12€ τις καθημερινές, 25€ τα Σαββατοκύριακα, ξαπλώστρας περιλαμβανομένης.

Στον Μωραΐτη, την οργανωμένη παραλία του Σχινιά δίπλα στο πευκοδάσος, η είσοδος είναι ελεύθερη –χρειάζεται μόνο να κάνεις μια ελάχιστη κατανάλωση της τάξης των 4€ στο μπαρ.

Η Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο έχει είσοδο 6€ τις καθημερινές, 7€ τα ΣΚ, και επιπλέον 1€ για την ξαπλώστρα καθημερινές, 2€ τα ΣΚ.

Το Apollon Beach στο Καβούρι έχει είσοδο 16€ το άτομο και 24€ τα δύο άτομα τις καθημερινές, μαζί με ξαπλώστρες, και 20€ το άτομο ή 30€ τα δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα.

Το Ever Eden Beach Resort στην Ανάβυσσο έχει δωρεάν είσοδο στην παραλία, και χρέωση για το σετ δύο ξαπλωστρών στα 20€, με την κάθε επιπλέον ξαπλώστρα να χρεώνεται 6€. Έχει επίσης και κρεβάτια στην παραλία, στα 60€.

Ο δημοφιλέστατος Αστέρας της Γλυφάδας, τέλος, έχει είσοδο στα 6€ τις καθημερινές και 8€ τα Σαββατοκύριακα, ξαπλώστρας περιλαμβανομένης και στις δύο περιπτώσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v