Φθηνά Σαββατοκύριακα πριν φύγεις διακοπές

Το καλοκαίρι είναι εδώ, μην περιμένεις τον Αύγουστο για να το ζήσεις. Έχουμε τέσσερα weekends πλάι στη θάλασσα, που δεν θα σου κοστίσουν ακριβά.
Φθηνά Σαββατοκύριακα πριν φύγεις διακοπές


Στη Μάνη

Έχει παραλίες ονειρεμένες, τοπία εξωπραγματικά, κουζίνα φανταστική. Ξέρεις τι άλλο έχει; Εξαιρετικές τιμές. Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρήκαμε διαθέσιμα δωμάτια στον Πύργο Διρού, στο Πύργοι Εδέμ με 40€ το δίκλινο, στο Προσήλιο αυτό το όμορφο σπιτάκι που φιλοξενεί έως και 4 άτομα με 38€ ανά διανυκτέρευση, στο Σκουτάρι τα Δωμάτια Θαλής με 46€ το δίκλινο και στο καταπράσινο Εξωχώρι της Μεσσηνίας, αν προτιμάς τη μεσσηνιακή από τη λακωνική Μάνη, στο Ξενοδοχείο Φαράγγι με 51€ το δίκλινο στούνιο.



Διαβάστε περισσότερα - Οι ωραιότερες παραλίες της Μάνης

Στο Πήλιο

Συνδυάζει βουνό για τους χειμωνολάτρεις και θάλασσα για τα παιδιά του καλοκαιριού –και τι θάλασσα: Κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά που καταλήγουν σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι τιμές στο Πήλιο, υποθέτουμε το ξέρεις, είναι σταθερά όλο τον χρόνο από τις καλύτερες που έχουμε ως χώρα. Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρήκαμε ωραιότατα δωμάτια στο Χορευτό στο Aegeus (35€ το δίκλινο με θέα θάλασσα) και στο Ξενοδοχείο Χαγιάτι (από 37€ το δίκλινο) στα Καλά Νερά στα Καναρίνια (35€ το δίκλινο) και στην Πορταριά, αν είσαι λάτρης του βουνού, στο Erofili's Home (34€ το δίκλινο).



10 + 1 λόγοι για να πας τώρα Πήλιο

Οι ωραιότερες παραλίες του Πηλίου

Στα παράλια του Κορινθιακού

Κι αν είναι δίπλα μας... μην τα φοβάσαι. Οι παραλίες του Κορινθιακού έχουν κάτι για όλους. Και λίγο να ξεστρατίσεις προς τα ενδότερα έχουν και σούπερ αξιοθέατα, που περιλαμβάνουν το κάστρο του Ακροκορίνθου, τις λίμνες και τα χωριουδάκια της Ορεινής Κορινθίας και τα μονοπάτια που τα ενώνουν όλα αυτά μεταξύ τους. Για το επερχόμενο τριήμερο, βρήκαμε διαθέσιμα δωμάτια στην Αρχαία Κόρινθο στο υπέροχο Ancient Corinth Guest House (43€ το σαλέ για δύο άτομα) στο Βραχάτι στο Sunhouse Vrachati (40€ η βίλα που φιλοξενεί έως 4 άτομα) στη Νεράντζα στο Marzi Boutique Hotel (από 41€ το δίκλινο) και στο Ξυλόκαστρο στο Aleka’s House (55€ το διαμέρισμα δύο ατόμων).



Διαβάστε περισσότερα - 5 παραλίες του Κορινθιακού ιδανικές για μονοήμερη

Στην Εύβοια

Συμβαίνει το εξής παράδοξο με την Εύβοια: Παρ’ όλο που είναι δίπλα μας, έχει παραλιάρες και φύση να οργιάζει στην ενδοχώρα της, διατηρεί τις τιμές της σε λογικότατα επίπεδα όλο τον χρόνο, πράγμα που δεν ισχύει για άλλους γείτονές μας. Τόσο το καλύτερο, φυσικά, και για το τριήμερο που έρχεται σε μια εβδομάδα έχουμε να προτείνουμε: Στον Άγιο Γεώργιο της Λιχάδας τη Villa Nantia (45€ το δίκλινο στούντιο με θέα θάλασσα) στις Ροβιές το Leventis Apartments (35€ το στούντιο που φιλοξενεί μέχρι 3 άτομα) στα Βασιλικά το Ξενοδοχείο Όραμα (31€ το δίκλινο) και στον Άγιο Νικόλαο τα Studios Zoi (40€ το διαμέρισμα δύο ατόμων με πρωινό).



Διαβάστε περισσότερα:
Tips για σούπερ Σαββατοκύριακα στην Εύβοια

Σούπερ θαλασσινά weekends στην Εύβοια

Αυτές είναι οι ωραιότερες παραλίες της Εύβοιας

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v