Κλείσε τώρα φθηνά αεροπορικά για το καλοκαίρι

Σικελία με 40€ πήγαινε-έλα, Μάλτα με 52€ και άλλα φθηνά και όμορφα βρήκαμε για το καλοκαίρι που είναι στο δρόμο κι έρχεται.

της Ηρώς Κουνάδη

Στον απολύτως καλοκαιρινό ισπανικό νότο, και πιο συγκεκριμένα στη Μάλαγα, μας πετά από τον Μάιο απευθείας η Aegean, σε τιμές που ξεκινούν από 142€ πήγαινε-έλα, χειραποσκευής έως 8 κιλά περιλαμβανομένης (την τιμή εντοπίσαμε, μεταξύ άλλων, για αναχώρηση την Πέμπτη 6 Ιουνίου και επιστροφή την Κυριακή 9/6).

Στο Γκντανσκ της Πολωνίας, που κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί τόσες φορές που σου έχουμε πει πόσο ωραίο είναι, πετά η Ryanair με τιμές που ξεκινούν από 70€ πήγαινε-έλα τον Ιούνιο, συν 16€ προαιρετικά για χειραποσκευή έως 10 κιλά.

Αργά πέφτει τον Ιούνιο η νύχτα στο Παλέρμο, και τα 40€ πήγαινε-έλα της Ryanair είναι ένας καλός λόγος να κάνεις καλοκαιρινές διακοπές στη Σικελία. Βάλε κι άλλα 16€ αν θέλεις και βαλίτσα ως 10 κιλά.

Μιλώντας για τον ιταλικό νότο, να και ένα ενδιαφέρον νέο: Η Aegean ξεκινά στα τέλη Ιουνίου απευθείας πτήσεις Αθήνα-Λαμέτσια, πάνω στην ώρα για να εξερευνήσουμε τη «μύτη» της ιταλικής μπότας, τα χωριουδάκια της Καλαβρίας και τις ακτές του Αμάλφι. Στα 99€ πήγαινε-έλα βγαίνουν τα εισιτήρια, αν φύγεις από την Αθήνα την Παρασκευή 28/6 και επιστρέψεις οποιαδήποτε Τρίτη του Ιουλίου (2, 9 ή 16/7). Η τιμή περιλαμβάνει αποσκευή έως 8 κιλά.

Στο απόλυτο μεσογειακό καλοκαίρι της Μάλτας μας πετά η Ryanair με 52€ πήγαινε-έλα, συν 16€ προαιρετικά για τη γνωστή βαλίτσα των 10 κιλών –που τι να την κάνεις, δυο μαγιό και δυο μπλουζάκια θες μαζί σου.

Για ένα Λουξεμβούργο το σκέφτηκες ποτέ; Κι εμείς δεν το είχαμε σκεφτεί, μέχρι που το είδαμε στη λίστα με τους καινούριους προορισμούς της Aegean, στα 142€ πήγαινε-έλα μαζί με χειραποσκευή, για αναχώρηση Παρασκευή 7 Ιουνίου και επιστροφή Τρίτη 11/6. Και τώρα το σκεφτόμαστε.

Η δε Volotea μας πάει και μας φέρνει Στρασβούργο τον Ιούνιο με τιμές που ξεκινούν από τα 128€ πήγαινε-έλα, χειραποσκευής ως 10 κιλά περιλαμβανομένης.

Παρίσι με 144€ πηγαινοέρχεται τον Ιούνιο η easyjet –την τιμή εντοπίσαμε, μεταξύ άλλων, για αναχώρηση Πέμπτη 27/6 και επιστροφή Πέμπτη 4/7. Περιλαμβάνεται χειραποσκευή.

Αν η ζέστη δεν σε τρομάζει, και οι εξωτικοί προορισμοί σε εμπνέουν, η Ryanair έχει να προτείνει Ιούνιο στο Μαρακές, με 79€ πήγαινε-έλα, συν 16€ προαιρετικά για 10κιλη βαλίτσα.

Καλοκαιράκι στις ακτές της ανερχόμενης Βαλτικής προτείνει από τη μεριά της η Wizzair, που μας πετά με 89€ στο Βίλνιους και πίσω. Για χειραποσκευή έως 10 κιλά, προσθέστε άλλα 22€ −αλλιώς παίρνετε μόνο ένα μικρό σακίδιο πλάτης.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v