ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Έτσι διαφημίζαμε την Ελλάδα πριν από 100 χρόνια

Μια νοσταλγική αναδρομή στις αφίσες του ΕΟΤ, που ταξίδευαν την φήμη της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου τον προηγούμενο αιώνα.


Πότε θα λέγατε ότι χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες στις διαφημίσεις του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού; Πολύ αργότερα απ’ ό,τι νομίζετε.

Ξεκινάμε από την ζωγραφική του 1930…

Και συνεχίζουμε με ζωγραφική όλη τη δεκαετία του ‘40Το 1950 μπαίνει δυναμικά και το Φεστιβάλ Αθηνών στο παιχνίδι……και η ΕπίδαυροςΑλλά οι ζωγραφιές, ζωγραφιέςΚαι με ετούτα και μ’ εκείνα, φτάνουμε στην πρώτη φωτογραφία, το 1960Δήλος, λιτή κι απέριττηΈχουμε και τέχνη όμως στα 60s…πραγματικά ενδιαφέρουσα τέχνηΣτα 70s το πράγμα απογειώνεται…και θαλάσσια ποδήλατα έχουμε…και ηλιοβασιλέματαΚαι φαγοπότια πλάι στο κύμα before it was coolΚαι καινούριους φίλουςΣτα 80s θυμηθήκαμε να πουλήσουμε και λίγο τοπίο…να πούμε και δυο λόγια για την ΑκρόποληΚαι για τα νησιά μαςΟ ανθρώπινος παράγοντας, όμως, παραμένει…Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες αφίσες από κάθε δεκαετία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το χιούμορ είναι η πιο διασκεδαστική δειλία."

Robert Frost, Αμερικανός ποιητής

  • 1872 - Διεξάγεται στη Γλασκώβη ο πρώτος διεθνής ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ της Σκωτίας και της Αγγλίας.
    1967 - Η Νότια Υεμένη αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.
    1922 - Iδρύεται η ΕΣΣΔ.
    1974 - Oι Μπιτλς διαλύονται και τυπικά, με δικαστική απόφαση.
    1982 - Κυκλοφορεί παγκοσμίως ο έκτος σόλο δίσκος του Μάικλ Τζάκσον, Thriller. Θα γίνει ο δίσκος με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2