Εισιτήρια από 2€ στη Ryanair!

Μία μεγάλη προσφορά στα δρομολόγιά της κάνει η Ryanair μόνο για σήμερα Τετάρτη: Σε επιλεγμένες πτήσεις κάθε Τρίτη και Τετάρτη του Νοεμβρίου, θα βρείτε ναύλα από 2€!
Εισιτήρια από 2€ στη Ryanair!
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει σήμερα όσους επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ryanair για να κλείσουν εισιτήρια. Η γνωστή low cost αεροπορική εταιρία τα μεσάνυχτα ξεκίνησε προσφορά σε επιλεγμένα δρομολόγια, σε τιμές από 2€.

Για την ακρίβεια, οι τιμές ξεκινούν από 2 βρετανικές λίρες, ήτοι 2 ευρώ… και κάτι και υπάρχουν διαθέσιμες για πτήσεις κάθε Τρίτη και Τετάρτη του Νοεμβρίου.

Για να βρείτε τις πτήσεις στις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα τα χαμηλότερα ναύλα, μπείτε εδώ, επιλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και αφήστε σαν προορισμό το προεπιλεγμένο «Anywhere/Οπουδήποτε». Πατώντας «Let’s go» θα δείτε τα φθηνότερα εισιτήρια ανά προορισμό.

Για παράδειγμα, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια από Αθήνα για Βουκουρέστι και Μύκονο στα 2€. Τα επόμενα φθηνότερα (είπαμε, οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα) είναι από Αθήνα για Σόφια (στα 9,79€), ενώ από Θεσσαλονίκη υπάρχουν θέσεις για Βερολίνο στα 9,79€ και για Ρώμη στα 12,74€.

Η προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ενώ οι τιμές αφορούν εισιτήριο one way με όλους τους φόρους και δύο δωρεάν χειραποσκευές (χωρίς παραδοτέα αποσκευή στο check in).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v