10 άκρως ενδιαφέροντα infographics για τα ταξίδια

Στατιστικές, χρήσιμες πληροφορίες και ενδιαφέροντα facts για την τέχνη του ταξιδεύειν, μέσα από δέκα εύγλωττα, ταξιδιάρικα infographics.
10 άκρως ενδιαφέροντα infographics για τα ταξίδια
Ο χάρτης των low cost αερογραμμών, στατιστικές με τα οφέλη του ταξιδιού, charts που επιτέλους διαχωρίζουν τους τουρίστες από τους ταξιδιώτες και χρήσιμες λίστες για να ξέρεις πώς θα πεις «γεια» ή τι πρίζα θα χρησιμοποιήσεις σε κάθε μέρος που θα βρεθείς. Κι ακόμη περισσότερα χρηστικά ή/και ενδιαφέροντα στοιχεία για την αγαπημένη μας ζωτική ανάγκη – το ταξίδι, για όποιον δεν κατάλαβε – μέσα από 10 infographics.

Πώς να γυρίσετε τον κόσμο με low cost αεροπορικές εταιρίες: Στον παρακάτω χάρτη θα βρείτε τις κυριότερες χαμηλού κόστους αερογραμμές του πλανήτη



Τα οφέλη των ταξιδιών: Εδώ θα βρείτε όσα μας προσφέρει η εμπειρία ενός ταξιδιού στον συναισθηματικό, τον επαγγελματικό, τον εκπαιδευτικό τομέα και τον τομέα της υγείας, μαζί με top 5 των πιο δημοφιλών πόλεων σε καθέναν από αυτούς.



Αποκωδικοποιώντας το κόστος μιας πτήσης: Ιδού πού πηγαίνουν τα χρήματά μας κάθε φορά που κλείνουμε ένα αεροπορικό εισιτήριο



Η Ευρώπη με τρένο: Στον χάρτη, οι τιμές αντιστοιχούν στο κόστος ενός σιδηροδρομικού ταξιδιού 100 χιλιομέτρων σε κάθε χώρα. Κι όμως, οι γερμανικές ράγες είναι οι οικονομικότερες.



Περισσότερα απίστευτα οφέλη του ταξιδιού σε αριθμούς: Έξι στους δέκα ανθρώπους που ταξιδεύουν τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο, δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη ζωή τους.



Οι διαφορές μεταξύ τουρίστα και ταξιδιώτη:



Διαλέξετε ποιος τύπος ταξιδιώτη είστε:



Ο παγκόσμιος χάρτης… της πρίζας, για να ξέρετε πού χρειάζεστε αντάπτορα:



Οι δημοφιλέστερες φθηνές πόλεις του κόσμου για το 2015 – παραδόξως(;) είναι και η Αθήνα μέσα σε αυτές:
TOP 10 Cheapest Cities in the World to Visit in 2015!


21 τρόποι να πείτε «γεια» ανά τον κόσμο:
21 Ways to Say Hello

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v