ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

10 άκρως ενδιαφέροντα infographics για τα ταξίδια

Στατιστικές, χρήσιμες πληροφορίες και ενδιαφέροντα facts για την τέχνη του ταξιδεύειν, μέσα από δέκα εύγλωττα, ταξιδιάρικα infographics.

10 άκρως ενδιαφέροντα infographics για τα ταξίδια

Ο χάρτης των low cost αερογραμμών, στατιστικές με τα οφέλη του ταξιδιού, charts που επιτέλους διαχωρίζουν τους τουρίστες από τους ταξιδιώτες και χρήσιμες λίστες για να ξέρεις πώς θα πεις «γεια» ή τι πρίζα θα χρησιμοποιήσεις σε κάθε μέρος που θα βρεθείς. Κι ακόμη περισσότερα χρηστικά ή/και ενδιαφέροντα στοιχεία για την αγαπημένη μας ζωτική ανάγκη – το ταξίδι, για όποιον δεν κατάλαβε – μέσα από 10 infographics.

Πώς να γυρίσετε τον κόσμο με low cost αεροπορικές εταιρίες: Στον παρακάτω χάρτη θα βρείτε τις κυριότερες χαμηλού κόστους αερογραμμές του πλανήτη
Τα οφέλη των ταξιδιών: Εδώ θα βρείτε όσα μας προσφέρει η εμπειρία ενός ταξιδιού στον συναισθηματικό, τον επαγγελματικό, τον εκπαιδευτικό τομέα και τον τομέα της υγείας, μαζί με top 5 των πιο δημοφιλών πόλεων σε καθέναν από αυτούς.Αποκωδικοποιώντας το κόστος μιας πτήσης: Ιδού πού πηγαίνουν τα χρήματά μας κάθε φορά που κλείνουμε ένα αεροπορικό εισιτήριοΗ Ευρώπη με τρένο: Στον χάρτη, οι τιμές αντιστοιχούν στο κόστος ενός σιδηροδρομικού ταξιδιού 100 χιλιομέτρων σε κάθε χώρα. Κι όμως, οι γερμανικές ράγες είναι οι οικονομικότερες.Περισσότερα απίστευτα οφέλη του ταξιδιού σε αριθμούς: Έξι στους δέκα ανθρώπους που ταξιδεύουν τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο, δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη ζωή τους.Οι διαφορές μεταξύ τουρίστα και ταξιδιώτη:Διαλέξετε ποιος τύπος ταξιδιώτη είστε:Ο παγκόσμιος χάρτης… της πρίζας, για να ξέρετε πού χρειάζεστε αντάπτορα:Οι δημοφιλέστερες φθηνές πόλεις του κόσμου για το 2015 – παραδόξως(;) είναι και η Αθήνα μέσα σε αυτές:
TOP 10 Cheapest Cities in the World to Visit in 2015!


21 τρόποι να πείτε «γεια» ανά τον κόσμο:
21 Ways to Say Hello

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2