Πάσχα 2015: Καλά και φθηνά οργανωμένα ταξίδια

Ρώμη, Μάλτα, Ρωσία ή Eurodisney; Τα ταξιδιωτικά γραφεία ετοιμάζουν οργανωμένα ταξίδια σε τιμές έκπληξη για το Πάσχα του 2015.
Πάσχα 2015: Καλά και φθηνά οργανωμένα ταξίδια
της Ηρώς Κουνάδη 

Το έχουμε ξαναπεί, αλλά επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως: Οι γιορτές και οι αργίες σαν το Πάσχα είναι από τις λίγες περιόδους που τα οργανωμένα ταξίδια συμφέρουν πολύ, μα πολύ, περισσότερο από τα do-it-yourself. Θέλετε αποδείξεις; Δοκιμάστε να αναζητήσετε αεροπορικά εισιτήρια για το πασχαλινό τετραήμερο, και θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές τους αγγίζουν εκείνες ενός full extra ταξιδιωτικού πακέτου, με αεροπορικά, διαμονή, ημιδιατροφή και ξεναγήσεις στην πόλη που σχεδιάζετε να επισκεφθείτε. Παρακάτω συγκεντρώσαμε επτά από τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα για οργανωμένα ταξίδια που συμφέρουν το Πάσχα του 2015.

Πάσχα στη Ρώμη

Τέσσερις ή πέντε μέρες στη Ρώμη προτείνει το Manessis Travel στην τιμή των 480€ ή 645€ αντίστοιχα κατ’ άτομο κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (συν 145€ για τους φόρους των αεροδρομίων). Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ελληνόφωνη ξενάγηση στην πόλη, στις κατακόμβες και στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Αναχώρηση στις 10 Απριλίου.

Τετραήμερο στη Μάλτα

Το Cel Tours έχει να προτείνει ένα οικονομικότατο πακέτο τριών διανυκτερεύσεων, στα 269€ το άτομο (συν 105€ για τους φόρους των αεροδρομίων). Σε αυτό περιλαμβάνονται απευθείας πτήσεις με την Air Malta, ξενοδοχείο 3 αστέρων, πρωινό καθημερινά και ξεναγήσεις στη Βαλέτα. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Παρασκευή, 10 Απριλίου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ

Extra large Πασχαλιά στη Ρωσία

Το Nordix Travel σχεδίασε ένα χορταστικό πακέτο επτά ημερών, για να δείτε από κοντά τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, στην τιμή των 715€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (συν 185€ για τους φόρους των αεροδρομίων). Στην τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με την Aeroflot από την Αθήνα στη Μόσχα και από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη, μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια, ελληνόφωνη ξενάγηση και στις δύο πόλεις με επίσκεψη στο Κρεμλίνο στη Μόσχα, στο Φρούριο Πέτρου και Παύλου και στα Ανάκτορα Πούσκιν στην Αγία Πετρούπολη, τρεις διανυκτερεύσεις στη Μόσχα και τρεις στην Πετρούπολη, σε ξενοδοχεία 4 αστέρων με ημιδιατροφή, δηλαδή πρωινό και δείπνο καθημερινά.

Βενετία και Λιουμπλιάνα

Το τετραήμερο πακέτο του Grefis Holidays μας ταξιδεύει στη Βενετία, και μας κάνει δωράκι μια ημερήσια εκδρομή στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, στην τιμή των 435€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (συν 145€ για φόρους αεροδρομίων). Στην τιμή περιλαμβάνονται τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με την Volotea, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και εκδρομές μετά ξενάγησης στη Λιουμπλιάνα, τη Βερόνα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και την Τεργέστη.

Μαγική Καππαδοκία και Μικρασιατικά παράλια

Ένα ακόμα extra large πασχαλινό πακέτο, οκτώ ημερών (ή επτά διανυκτερεύσεων, αν προτιμάτε) ετοίμασε το Cosmorama, σε τιμές που ξεκινούν από 455€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Περιλαμβάνουν, δε, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, αεροπορικά μετ’ επιστροφής με Pegasus ή Aegean, μεταφορές με πούλμαν και ξεναγήσεις στα ελληνικά σε πολλά σημεία ενδιαφέροντος, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Πάσχα στη Disneyland

Πέντε ημέρες και τέσσερις νύχτες στον παραμυθένιο κόσμο της Disneyland έχει να προτείνει το ταξιδιωτικό γραφείο Skylines. Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα 799€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (339€ ανά παιδί 3 έως 6 ετών) και περιλαμβάνει απευθείας πτήσεις με Air France, τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό μέσα στη Disneyland, ολοήμερα εισιτήρια εισόδου στο πάρκο και για τις πέντε μέρες, και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο. Οι φόροι αεροδρομίων ανέρχονται στα 146€ κατ’ άτομο επιπλέον, και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Πέμπτη, 9 Απριλίου.

Πάσχα στην Ανατολή

Στο Ντουμπάι, το Άμπου Ντάμπι και το Εμιράτο Φουτζέιρα μας ταξιδεύει το Versus Travel, στην τιμή των 730€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Σε αυτήν περιλαμβάνονται τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό, τρία γεύματα, απευθείας πτήσεις με την Emirates, ξενάγηση στο Ντουμπάι και το Τζουμέιρα, σαφάρι στην έρημο με τζιπ 4x4, μπάρμπεκιου στην έρημο με τους Βεδουίνους και χορευτικό show και εκδρομές στο Άμπου Ντάμπι και την παραλία Κορ Φακάν. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Πέμπτη, 9 Απριλίου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v