ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Video: Οι 10 πιο αλλόκοτες πόλεις του κόσμου

Η πόλη που έχει μόνο έναν κάτοικο, ο οικισμός με τα 700 δίδυμα αδέρφια, η περιοχή που έχει για κατοικίδια πελώρια ζώα τσίρκων και άλλες 7 παράξενες πόλεις σε ένα απολαυστικό video.

Video: Οι 10 πιο αλλόκοτες πόλεις του κόσμου

Σε ποια πόλη του πλανήτη κάθε κήπος φιλοξενεί ελέφαντες και μαϊμουδάκια; Πού θα βρείτε την περιοχή όπου ζουν και εργάζονται αποκλειστικά και μόνο γυναίκες και σε ποιο μέρος του κόσμου γεννιούνται συνεχώς δίδυμα παιδιά – εξαιτίας ναζιστικών πειραμάτων, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι;

Η ιστοσελίδα Alltime10s συγκέντρωσε δέκα από τις πιο περίεργες πόλεις του πλανήτη σε ένα ενδιαφέρον video. Μεταφερόμαστε στην επαρχία της Βραζιλίας, όπου ζουν περισσότερα από 700 δίδυμα αδέλφια. Κι από εκεί στην Φλόριντα, στην πόλη όπου διαμένουν οι υπάλληλοι και τα ζώα των τσίρκων όταν συνταξιοδοτούνται. Και από εκεί σε μία πόλη όπου μια υπόγεια πυρκαγιά θα καίει για άλλους δύο αιώνες, σε μία περιοχή που έχει πληθυσμό… ενός ανθρώπου.

Συνεχίστε το ταξίδι στις πιο αλλόκοτες πόλεις της Γης, παρακολουθώντας το video παρακάτω:Πηγή 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v