Οι νέοι της Ευρώπης επιλέγουν την Κω

Στην πρώτη θέση στις επιλογές των νέων της Ευρώπης κάτω των 20 ετών βρίσκεται η Κως με το πιο χαμηλό κόστος διαμονής, στα 36 ευρώ ανά άτομο.
Οι νέοι της Ευρώπης επιλέγουν την Κω
Όταν οι νέοι αποφασίζουν να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι, το κύριο κριτήριο επιλογής του προορισμού είναι το χαμηλό κόστος διαμονής. Βάσει αυτού η Trivago, η γνωστή εταιρία αναζήτησης, ανακοίνωσε τη λίστα των top 20 party προορισμών για νέους κάτω των 20 ετών με τις πιο ευνοϊκές τιμές διανομής ανά άτομο για την περίοδο από τις 11 έως τις 27 Ιουλίου. «Νικήτρια» βγήκε η Κως με μόνο 36 ευρώ ανά άτομο, ακολουθούμενη από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη με 37 ευρώ. Κλείνει την τριάδα η Βουλγαρία (Sunny Beach) με 38 ευρώ.

Στην Κω, η νυχτερινή ζωή είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες, ενώ στην περίπτωση της Βουδαπέστης, η ουγγρική πόλη, πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός τον χειμώνα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ και συναυλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το Sunny Beach στη Βουλγαρία είναι το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας που ανταγωνίζεται σε διασκέδαση και ποιότητα τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου.

Η κατάταξη συνεχίζεται με άλλες πόλεις, όπως οι Βαλένθια (41 ευρώ ανά διανυκτέρευση), Μπούντβα στο Μαυροβούνιο (50 ευρώ) και Παγκ (51 ευρώ), στο νησί όπου η περίφημη Κροατική παραλία Zrće έχει ονομαστεί η Ibiza της Αδριατικής.

Στις επόμενες θέσεις βρίσκεται το Ρίμινι στην Ιταλία (54 ευρώ), η Μάλτα και συγκεκριμένα η πόλη του Αγίου Ιουλιανού (59 ευρώ), με έντονη νυχτερινή ζωή που κρατά μέχρι το ξημέρωμα, όπως ακριβώς και στο Lloret de Mar στην Ισπανία (65 ευρώ). Μεταξύ των κορυφαίων προορισμών είναι η Καλλίπολη της Τουρκίας (63 ευρώ) και το San Teodoro στην Ιταλία (75 ευρώ), όπου ο χορός στην παραλία, οι φωτιές και η δυνατή μουσική συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v