Call Greece: Ο ελληνικός τουρισμός στο ακουστικό σας

Τηλεφωνικό αριθμό για ταξιδιωτικές πληροφορίες σε 15 διαφορετικές γλώσσες απέκτησε ο ελληνικός τουρισμός: Μάθετε για το CallGreece και τη νέα του υπηρεσία.
Call Greece: Ο ελληνικός τουρισμός στο ακουστικό σας
Σίγουρα θα έχετε πετύχει στην οθόνη σας τις τελευταίες ημέρες το όμορφο σποτάκι με το ζευγάρι που με το πάτημα ενός κουμπιού τηλεμεταφέρεται από μια… κακοτράχαλη παραλία σε μια χρυσαφένια πλαζ. Πίσω από την επιτυχημένη διαφήμιση βρίσκεται μία νέα επιχειρηματική ιδέα: Αυτή του CallGreece, ενός project της εταιρίας Contadel που αναλαμβάνει να δώσει τουριστικές πληροφορίες για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας σε 15 διαφορετικές γλώσσες.

Πρόκειται για το… Google του ελληνικού τουρισμού, δηλαδή για μια πλατφόρμα παροχής πληροφοριών για επισκέπτες της χώρας. Ο χρήστης του portal έχει την online και telecom δυνατότητα της άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους ανθρώπους της υπηρεσίας, ενώ πλέον, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 14841 (ή 88216101225 για διεθνείς κλήσεις), οποιοσδήποτε σκοπεύει να επισκεφθεί κάποιον προορισμό της Ελλάδας μπορεί από την χώρα του να μάθει τα πάντα, με πληροφόρηση που παρέχεται στην γλώσσα του.

Πληροφορίες για την μετακίνηση, τα δρομολόγια, την διαμονή, την εστίαση, δραστηριότητες, προτάσεις, κρατήσεις χωρίς προμήθεια, προσφορές, παροχές πρόνοιας ή προώθηση καταγγελιών παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο σε 15 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Αραβικά, Σερβικά, Γερμανικά, Σουηδικά, Βουλγαρικά κ.α.).



Η χρέωση είναι 0,98€/λεπτό από σταθερό τηλέφωνο και 1,18€/λεπτό από κινητό, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Μάθετε περισσότερα εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v