ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Εξωμεριά Trail Race: Oρεινές διαδρομές στην Τήνο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου–Πανόρμου Τήνου διοργανώνει στο νησί τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος «Εξωμεριά Trail Race» στις 14 Σεπτεμβρίου.

Εξωμεριά Trail Race: Oρεινές διαδρομές στην Τήνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί της Τήνου, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Εξωμεριά Trail Race». Ένας αγώνας 20, 5 χιλιόμετρων υπέροχης φύσης και νησιώτικου τοπίου. Ένας αγώνας 20, 5 χιλιόμετρων αναμέτρησης με τα προσωπικά όρια κι επαφής με το σώμα και το νου. Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν μόνοι όλη τη διαδρομή ή να συμμετάσχουν σε σκυταλοδρομία μαζί με ένα φίλο ή φίλη τους.

Update: Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα μεταφέρεται από τις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την ημέρα του αγώνα, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου
με τη διοργάνωση αυτή είναι η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Εξωμεριάς, η προώθηση εναλλακτικού κι αθλητικού τουρισμού δίνοντας έμφαση στην ιστορική ταυτότητα και φυσιογνωμία όλης της περιοχής.

Ταυτόχρονα διοργανώνεται εθελοντικό πρόγραμμα με σκοπό να καθαριστούν και αποκατασταθούν τα αρχαία και νεότερα μονοπάτια που περιλαμβάνονται στη διαδρομή του ορεινού τρεξίματος.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από την συμμετοχή των αθλητών του αγώνα, θα διατεθούν ως ενίσχυση στο Σύλλογο για την συνέχιση των κοινωφελών δράσεων και έργων στους οικισμούς της περιοχής.

Μπορείτε να δείτε το promo video του αγώνα εδώ:Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Τα ταξίδια είναι μαγευτικά μόνο σε ανασκόπηση."

Paul Theroux, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1909 - Γεννιέται ο Ευγένιος Ιονέσκο, Γαλλο-Ρουμάνος θεατρικός συγγραφέας.
    1917 - Η εφημερίδα The Guardian δημοσιεύει τη μυστική συμφωνία Σάικς–Πικό του 1916 μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας για το μοίρασμα των εδαφών της Μέσης Ανατολής.
    1942 - Κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη η ταινία Καζαμπλάνκα, με τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2