ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Εξωμεριά Trail Race: Oρεινές διαδρομές στην Τήνο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου–Πανόρμου Τήνου διοργανώνει στο νησί τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος «Εξωμεριά Trail Race» στις 14 Σεπτεμβρίου.

Εξωμεριά Trail Race: Oρεινές διαδρομές στην Τήνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί της Τήνου, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Εξωμεριά Trail Race». Ένας αγώνας 20, 5 χιλιόμετρων υπέροχης φύσης και νησιώτικου τοπίου. Ένας αγώνας 20, 5 χιλιόμετρων αναμέτρησης με τα προσωπικά όρια κι επαφής με το σώμα και το νου. Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν μόνοι όλη τη διαδρομή ή να συμμετάσχουν σε σκυταλοδρομία μαζί με ένα φίλο ή φίλη τους.

Update: Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα μεταφέρεται από τις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την ημέρα του αγώνα, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου
με τη διοργάνωση αυτή είναι η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Εξωμεριάς, η προώθηση εναλλακτικού κι αθλητικού τουρισμού δίνοντας έμφαση στην ιστορική ταυτότητα και φυσιογνωμία όλης της περιοχής.

Ταυτόχρονα διοργανώνεται εθελοντικό πρόγραμμα με σκοπό να καθαριστούν και αποκατασταθούν τα αρχαία και νεότερα μονοπάτια που περιλαμβάνονται στη διαδρομή του ορεινού τρεξίματος.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από την συμμετοχή των αθλητών του αγώνα, θα διατεθούν ως ενίσχυση στο Σύλλογο για την συνέχιση των κοινωφελών δράσεων και έργων στους οικισμούς της περιοχής.

Μπορείτε να δείτε το promo video του αγώνα εδώ:Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v