Μουντιάλ 2014: Τα πακέτα της τελευταίας στιγμής

Περιμένατε τελευταία στιγμή για να κλείσετε εισιτήριο για το φετινό Μουντιάλ στο πλευρό της Εθνικής; Δείτε τα διαθέσιμα ταξιδιωτικά πακέτα της τελευταίας στιγμής.
Μουντιάλ 2014: Τα πακέτα της τελευταίας στιγμής
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Καθώς η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου πλησιάζει, δεν είναι λίγοι οι συμπατριώτες μας που το σκέφτονται σοβαρά να επενδύσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να μπορέσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα: να σταθούν στο πλευρό της Εθνικής (τουλάχιστον) στους τρεις αγώνες της πρώτης φάσης.

Αν ανήκετε και εσείς στην παραπάνω κατηγορία και έχετε αρκετά χρήματα να διαθέσετε για ένα ταξίδι… ζωής, τότε παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πακέτα της τελευταίας στιγμής για να το επιχειρήσετε. Προσοχή όμως, οι τιμές των πακέτων που αναγράφονται παρακάτω ενδέχεται να μεταβάλλονται κάθε μέρα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αεροπορικών εισιτηρίων, επομένως ένα τηλέφωνο στο εκάστοτε ταξιδιωτικό γραφείο κρίνεται απαραίτητο. Επίσης, καλό θα ήταν εφ’ όσον πήρατε την απόφαση να… βιαστείτε καθώς οι ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν «φεύγουν» γρήγορα.

Mideast
Με την Ελλάδα στην Βραζιλία πάει η Mideast, προσφέροντας ένα ταξιδιωτικό πακέτο για το Μουντιάλ, συνολικής διάρκειας 17 ημερών (αναχώρηση 11/6), το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξενάγηση στην πόλη του Μπέλο Οριζόντε, περιήγηση στην Φορταλέζα, ξενάγηση στην πόλη Νατάλ, διαμονή σε τρίστερο ή τετράστερο ξενοδοχείο και παρακολούθηση των αγώνων με την Κολομβία, την Ιαπωνία και την Ακτή Ελεφαντοστού. Η τιμή κατά άτομο ξεκινά από 4980€ και δεν συμπεριλαμβάνει τα – ήδη εξασφαλισμένα – εισιτήρια για τους αγώνες.

Κάντε κράτηση εδώ.

Grazytravel
Τρία πακέτα διαθέτει το Grazytravel για τους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν να ακολουθήσουν την Εθνική στη Βραζιλία, το πρώτο είναι εξαήμερο (12/6 με 17/6), περιλαμβάνει τον πρώτο αγώνα της Εθνικής με την Κολομβία και διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων στο Μπέλο Οριζόντε και το κόστος του ξεκινά από 3420€. Το δεύτερο αφορά 14 ημέρες (12/6 – 26/6), με διαμονή σε ξενοδοχεία τριών αστέρων στις πόλεις Μπέλο Οριζόντε, Νατάλ και Φορταλέζα, παρακολούθηση και των τριών αγώνων της Εθνικής και κοστίζει από 5960€. Τέλος, η τρίτη προσφορά είναι για έντεκα ημέρες (17/6 με 27/6) με διαμονή σε τρίστερα ξενοδοχεία στις πόλεις Νατάλ και Φορταλέζα, παρακολούθηση δύο αγώνων της Εθνικής (Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού) και το κόστος του ξεκινά από 4380€. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται οι μεταφορές στις πόλεις και τα εισιτήρια για τους αγώνες.

Κλείστε θέσεις εδώ.  

Γαλανόλευκός φάρος
Ο επίσημος σύλλογος των ελλήνων φιλάθλων της Εθνικής ομάδας, διαθέτει σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Kalamaki Travel τέσσερα πακέτα για όσους θελήσουν να πάνε στο Μουντιάλ: 11 με 17 Ιουνίου, 11 με 22 Ιουνίου, 11 με 26 Ιουνίου και 17 με 26 Ιουνίου. Το κόστος για τα πακέτα ξεκινά από 3.500€ και φτάνει μέχρι τα 5.750€, με φόρους, ενώ δεν περιλαμβάνει την αγορά των εισιτηρίων για τους αγώνες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη του Συλλόγου Νίκος Φλέκκας 6974331691 και Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 – 2821033713, οι οποίοι όπως μας πληροφόρησαν προσπαθούν να στείλουν όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες στις κερκίδες της Βραζιλίας.

Your Way Travel
To ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει εξαήμερο πακέτο για το Μουντιάλ (12/6 με 17/6) στο οποίο περιλαμβάνεται η παρακολούθηση του πρώτου αγώνα με την Κολομβία και διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων. Το κόστος του πακέτου ξεκινά από 2995€ και δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (περί τα 530€ περίπου), καθώς επίσης και τα εισιτήρια του αγώνα. Για να κλείσετε το πακέτο, κάντε κλικ εδώ.

Travel Plan
Τρία συνολικά ταξιδιωτικά πακέτα για όσους θέλουν να δουν από κοντά την Εθνική μας ομάδα στη Βραζιλία προσφέρει το Travel Plan. Το πρώτο είναι δεκαήμερο (17/6 me 26/6), περιλαμβάνει τον δεύτερο και τον τρίτο αγώνα της πρώτης φάσης (Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού), διαμονή στο τετράστερο Pipa Ocean View με πρωινό και κοστίζει 3.380€. Το δεύτερο είναι για επτά ημέρες (11/6 με 17/6), περιλαμβάνει τον πρώτο αγώνα της Εθνικής με την Κολομβία και διαμονή σε ξενοδοχείο τριών (από 3.090€) ή τεσσάρων αστέρων (3.580) με πρωινό. Τέλος, το τρίτο πακέτο είναι εξαήμερο (12/6 με 17/6), περιλαμβάνει διαμονή σε τρίστερο ή τετράστερο ξενοδοχείο (από 2995€ και από 3190€ αντίστοιχα) και παρακολούθηση του αγώνα Κολομβία – Ελλάδα. Στις τιμές των πακέτων δεν συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια για τους αγώνες, τα οποία όμως είναι εξασφαλισμένα (από 66€ μέχρι 128€ ανάλογα τις θέσεις).

Κλείστε το πακέτο της αρεσκείας σας από εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v