Κερδίστε χιονισμένες αποδράσεις στα Καλάβρυτα

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και το In2life φοράνε τα λευκά τους και σας χαρίζουν δωρεάν ημερήσιες εκδρομές για σκι στον πανέμορφο Χελμό.
Κερδίστε χιονισμένες αποδράσεις στα Καλάβρυτα
Η… χιονάτη σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά στο Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων και το In2life δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει στα… σλάλομ.

Έτσι σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μια ημερήσια εξόρμηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων για το Σάββατο ή την Κυριακή, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Άλλωστε, μια απόδραση στις χιονισμένες πλαγιές του Χελμού, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου.

Οι μονοήμερες εκδρομές που οργανώνει ο Amphitrion, είναι η καλύτερη λύση αφου σας προσφέρουν το πιο οικονομικό πακέτο (χαμηλό κόστος μεταφοράς και εκπτώσεις στο ski pass, ενοικίαση εξοπλισμού και στο σαλέ), είναι ασφαλή και πολύ άνετα. Δείτε τους TOP 10 λόγους για να επιλέξετε τα Snowbus Amphitrion για τη μεταφορά σας στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων εδώ.

Το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας και διαθέτει τη μεγαλύτερη χιονοδρομική πίστα και τον υψηλότερο αναβατήρα. Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς για τους λάτρεις του σκι, του snowboard και του βουνού. Στα Καλάβρυτα βρίσκεται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο snowpark για πολλά άλματα και tricks, ενώ από φέτος ξεκίνησε τη λειτουργία του ο παιδότοπος με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Το πακέτο για τους τυχερούς περιλαμβάνει μεταφορά με το πολυτελές snow bus του Amphitrion από την Αθήνα ή την Κόρινθο στο Χιονοδρομικό και από εκεί πίσω στην Αθήνα ή την Κόρινθο, καθώς επίσης και ski pass για δύο άτομα για να ζήσετε την απόλυτη χειμερινή εμπειρία.

Δείτε τα δρομολόγια και τις στάσεις του Snowbus εδώ.

Επικοινωνία για πληροφορίες και κρατήσεις για τα SNOWBUS στο 210 3470190, 210 3479610 και εδώ. Επικοινωνία με το Χιονοδρομικό στα τηλέφωνα: 26920.24451, 26920.24452, 26920.24453


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v