Φωτογραφικό ταξίδι σε 15 απίθανα μέρη

Εικόνες από καταρράκτες, παγωμένες λίμνες, μαγικά ηλιοβασιλέματα και ονειρικά λιβάδια μας ταξιδεύουν στην απίστευτη, κι όμως αληθινή ομορφιά του πλανήτη.
Φωτογραφικό ταξίδι σε 15 απίθανα μέρη
Ολλανδοί μαζεύουν τουλίπες σε ένα εξωπραγματικά πολύχρωμο χωράφι. Ορειβάτες παίρνουν πόζες στα πιο δύσβατα και εντυπωσιακά ύψη του πλανήτη. Επιβλητικοί καταρράκτες πέφτουν σε μαγικά τοπία και γεωμορφολογικοί σχηματισμοί δημιουργούν εξωπραγματικά σκηνικά.

Είναι εύκολο να πιστέψετε πως οι φωτογραφίες που θα δείτε σε αυτό το δημοσίευμα αποτελούν προϊόν photoshop. Κι όμως, αποτελούν απλώς τα προϊόντα της φαντασίας της φύσης, που οργιάζει σε δεκαπέντε πανέμορφες γωνιές της Γης. Ταξιδέψτε μέχρι εκεί μαζί μας – και δείτε περισσότερες εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Pinterest του In2life

Ακτή Na Pali, Χαβάη

Το Εθνικό Πάρκο της Χαβάης αποτελεί ταυτόχρονα και το παλαιότερο μέρος που κατοικήθηκε στην περιοχή. Ο πιο ψηλός βράχος φτάνει τα 4.000 πόδια πάνω από τον Ειρηνικό Ωκρανό, ενώ η ακτή είναι προσβάσιμη μόνο με βάρκες, καγιάκ και ελικόπτερα. 

Μελισσάνη, Κεφαλονιά

Ένα από τα… βαθιά κρυμμένα μυστικά της καταπράσινης Κεφαλονιάς είναι το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, με την κατακόρυφη είσοδο και τον υπόγειο διάδρομο, που καταλήγει στα καταγάλανα νερά της, τα οποία περιβάλλονται από σταλακτίτες περίεργων σχημάτων. Σκέτη μαγεία.

Σεϋχέλλες

Καλές και αυτές της Ικαρίας, αλλά και οι αυθεντικές Σεϋχέλλες δεν στερούνται μαγείας. Νότια της Μαδαγασκάρης, στον Ινδικό Ωκεανό, 115 νησάκια σχηματίζουν αυτόν τον επίγειο παράδεισο, το αρχιπέλαγος που έχει γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους τροπικούς τουριστικούς προορισμούς, διατηρώντας την άγρια φύση του ατόφια.

Trinago Falls

Ο μεγάλος καταρράκτης Trinago βρίσκεται στην πόλη Iligan στις νότιες Φιλιππίνες. Το όνομά του σημαίνει «κρυμμένος» και προκαλεί τους επισκέπτες να μην τον αφήσουν ανεξερεύνητο. Ο καταρράκτης πέφτει από τα 60 μέτρα ύψος.

Dragon Falls, Venezuela

Οι καταρράκτες του «δράκου» αποτελούν τμήμα των λεγόμενων «Καταρρακτών των Αγγέλων» στη Βενεζουέλα, και συγκαταλέγονται στους ψηλότερους του κόσμου. Εδώ βλέπετε τα νερά να πέφτουν από το όρος Auyantepui σε ένα σπάνιας ομορφιάς και… αγριάδας τοπίο, που συγκαταλέγεται στις τοποθεσίες Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Grand Teton National Park, ΗΠΑ

Βρίσκεται στο βορειοδυτικό Wyoming των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί ένα τοπίο που αντίκρισαν και οι άνθρωποι που το κατοίκησαν πριν… 11 χιλιάδες χρόνια. Σήμερα αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις της ορειβασίας, αλλά και για όσους επιθυμούν να αντικρίσουν συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα όπως αυτό της φωτογραφίας.

Λίμνη Moriane, Καναδάς

Φωλιασμένη στην αγκαλιά του Εθνικού Πάρκου Banff της περιοχής Alberta, στον Καναδά, η παγωμένη λίμνη Moriane διαθέτει εξωπραγματικό χρώμα, που οφείλεται στα απομεινάρια από παγόβουνα, τα οποία αντανακλούν με μοναδικό τρόπο το φως του ήλιου.

Δείτε περισσότερες μαγικές εικόνες από απίστευτα (κι όμως αληθινά) μέρη του πλανήτη στο PhotoGallery του δημοσιεύματος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v