ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Η μαγεία των Κυκλάδων σε 21 καλοκαιρινές φωτογραφίες

Τα ηλιοβασιλέματα, οι ανεμόμυλοι, οι παραλίες, οι Χώρες και όλα όσα κάνουν τις Κυκλάδες τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, σε ένα χορταστικό photo gallery.

Συνυφασμένες με το ελληνικό καλοκαίρι όσο κανένα άλλο νησιωτικό σύμπλεγμα. Πρωταγωνίστριες στις πιο ωραίες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας. Φωτογραφημένες από κάθε πιθανή κι απίθανη οπτική γωνία για εξώφυλλα ταξιδιωτικών οδηγών, για γυαλιστερά πόστερ ταξιδιωτικών γραφείων, για καρτποστάλ, για cover photos στα προφίλ μας στο Facebook, για desktop στους υπολογιστές μας.

Οι Κυκλάδες είναι γεμάτες από εκείνες τις εικόνες που φωνάζουν «καλοκαίρι». Είναι, επίσης, μέσα στην άνυδρη και παράδοξη γοητεία τους, η απόδειξη ότι η ομορφιά μπορεί να είναι αντισυμβατική, μακριά από κανόνες και περιγραφές του τύπου «ειδυλλιακά φυσικά τοπία» και «γαλαζοπράσινες συμφωνίες».

Από τα απάνεμα αγκυροβόλια της Κιμώλου μέχρι τις πολύχρωμες εικόνες μιας κυματοδαρμένης Μικρής Βενετίας, κι από τις ονειρικές εικόνες της Οίας μέχρι τις μυστικές διαδρομές στην ενδοχώρα της Άνδρου, η μαγεία των Κυκλάδων ξετυλίγεται σε όλο της το μεγαλείο στις είκοσι φωτογραφίες του Photo Gallery, επάνω.

Καλά μας (νοερά και μη) ταξίδια.

Η.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όταν κάνεις κατάχρηση της δύναμής σου, είσαι ένας δειλός."

Henri Jeanson, Γάλλος συγγραφέας

  • 1989 - Περίπου 100.000 φοιτητές καταλαμβάνουν την πλατεία Τιενανμέν στο Πεκίνο

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2