ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Οι Beetroot υπογράφουν τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ

«Ζούμε στην πλουσιότερη χώρα του κόσμου» λέει το εύστοχο βιντεάκι που σχεδίασαν οι Beetroot για να μας θυμίσει… κάτι σημαντικό.

Οι Beetroot υπογράφουν τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ

Ζούμε στην πλουσιότερη χώρα του κόσμου. Έχουμε κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες που χαίρονται την θάλασσα, την ησυχία, την φιλοξενία μας… ή περίπου. Σε 49 μόλις δευτερόλεπτα, τα δαιμόνια παιδιά της δημιουργικής ομάδας Beetroot κατάφεραν να στριμώξουν όλα τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα των ελληνικών παραλιών, και να μας υπενθυμίσουν ότι δική μας δουλειά –ναι, εμάς όλων– είναι να εξαφανίσουμε αυτό το «περίπου».

Η ολόφρεσκη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καμπάνια με σλόγκαν “Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου”, παρουσιάστηκε πριν από λίγο σε ειδική εκδήλωση του Υπουργείου Τουρισμού.

Πρόκειται για μια σειρά από βίντεο που απευθύνονται στους ίδιους τους Έλληνες ως οικοδεσπότες και αφορούν στα πολύ απλά και καθημερινά πράγματα που αν προσέξουμε, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την τουριστική ανάπτυξη στη χώρας μας.

Ιδού μια γεύση, από το πρώτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότηταΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v