ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Κερδίστε εισιτήρια με την Olympic Air!

Κωνσταντινούπολη, Θεσσαλονίκη, Ρόδο ή Λάρνακα; Εσείς πού θα επιλέξετε να πετάξετε με τα φτερά της Olympic Air; Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life και κερδίστε διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για έναν από τους 35 προορισμούς της Olympic Air.

Κερδίστε εισιτήρια με την Olympic Air!

Οι αναγνώστριες που κερδίζουν εισιτήρια για δύο άτομα μετ' επιστροφής είναι οι:
Μαρία Ζακυνθίου (δίκτυο εξωτερικού)
Γεωργία Χαριτοπούλου (δίκτυο εσωτερικού)
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.


Τα εισιτήρια

Ένας νικητής που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση, θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής για να πετάξει με την Olympic Air στην Κωνσταντινούπολη, το Τελ Αβίβ ή τη Λάρνακα.

Ένας ακόμα νικητής θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο εσωτερικού μετ’ επιστροφής, και θα επιλέξει τον προορισμό του από ολόκληρο το δίκτυο εσωτερικού της Olympic Air. 

Το δίκτυο εσωτερικού της Olympic Air εξυπηρετεί τους εξής προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κέρκυρα, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλονιά και Ιωάννινα. Εξαιρούνται οι άγονες γραμμές. 

Ο διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου, και διαρκεί έως τις 21 Δεκεμβρίου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν εδώ, καθώς και στη fan page του in2life.gr στο Facebook, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και προσωπικά με e-mail και θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την Olympic Air για να δηλώσουν τον προορισμό και τις ημερομηνίες που επιθυμούν να ταξιδέψουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Το site της Olympic Air
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v