Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων: Νέα σεζόν-νέος διαγωνισμός

Με Snow Bus για την άνετη και οικονομική μεταφορά σας και με ένα ολοκαίνουργιο Tubes Park, ιδανικό και για αυτούς που δεν ξέρουν σκι, το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων υποδέχεται τη νέα σεζόν με τις καλύτερες προδιαγραφές και… σας χαρίζει day passes!
Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων: Νέα σεζόν-νέος διαγωνισμός
Οι τυχεροί αναγνώστες που θα βρεθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων όποια ημέρα εκείνοι προτιμούν είναι οι:
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΚΟΣ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
ΘΩΜΑΙΣ ΚΑΖΑΚΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
(για περισσότερες πληροφορίες έχουν όλοι ενημερωθεί με προσωπικό e-mail)

Περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, σε απόσταση μόλις 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην βορειοδυτική πλευρά του Χελμού, και στα 1.700-2.340 μέτρα υψόμετρο: Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις.

Οι λάτρεις του σκι γνωρίζετε ήδη για τις δώδεκα πίστες συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων και τους επτά αναβατήρες του κέντρου. Πιθανώς έχετε ήδη εκπαιδευτεί στη σχολή σκι, έχετε νοικιάσει από εκεί εξοπλισμό, έχετε ξεσαλώσει στο snowboard park -με ειδική πίστα για τους «εναλλακτικούς» της σανίδας-, και πιθανώς να είχατε την τύχη να απολαύσετε νυχτερινό σκι κάποιο σαββατόβραδο, απολαμβάνοντας παράλληλα τον καφέ ή το ποτό σας στο σαλέ του κέντρου.

Αυτό, όμως, που πιθανώς δεν γνωρίζετε ακόμα είναι πως πλέον στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων μπορείτε να φτάσετε πιο άνετα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά με το νέο Χελμός SNOW BUS.

Ο Amphitrion, ένας από τους ισχυρότερους και πιο αξιόπιστους ταξιδιωτικούς ομίλους της χώρας, συνεργάζεται με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και για πρώτη χρονιά φέτος ξεκινάει το νέο Snow Bus για τον Χελμό.

Το Snow Bus για τα Καλάβρυτα είναι πρωτοποριακό και αξίζει να το επιλέξετε για πολλούς λόγους: Είναι γρήγορο γιατί κάνει μόνο λίγες στάσεις εντός Αθήνας, σε κομβικά σημεία με εύκολο parking και έτσι σε 3 ώρες το πολύ, είσαστε στην κορυφή. Είναι άνετο γιατί ταξιδεύετε με τα ολοκαίνουργα πούλμαν του Amphitrion που έχουν όλες τις ανέσεις για να σας ξεκουράσουν. Είναι οικονομικό, ενώ δίνει και εκπτώσεις στο ski pass, στην ενοικίαση εξοπλισμού και στα μαθήματα σκι. Είναι σταθερό και ξέρετε ότι θα πάτε στα σίγουρα (ανεξάρτητα με το πόσα άτομα θα μαζευτούν), με δρομολόγια από Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Είναι αξιόπιστο, χωρίς τις γνωστές καθυστερήσεις στο ωράριο.

Το κόστος: Μόνο με 15€ aller/retour (γίνονται ειδικές εκπτώσεις για παιδιά, οικογένειες, κατόχους ετήσιας κάρτας). Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο snow bus και ski pass με κόστος 25 ευρώ.
Επιβίβαση: Από Αθήνα και Κόρινθο, 5 ημέρες την εβδομάδα.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο www.amphitrion-skiing.com
Tηλ.:
210 9006201, -158, -049 (από 18:00 έως και 23:00 επικοινωνία μόνο στο κινητό: 6979988316)

Και ένα ακόμα νέο: Το Tubes Park είναι γεγονός
Έχετε τσουλήσει ποτέ με μια φουσκωμένη σαμπρέλα πάνω σε έναν χιονισμένο λόφο; Τώρα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε στο Tubes Park του Xιονοδρομικού Kέντρου Καλαβρύτων, που είναι μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, διαθέτει αναβατήρα και μια μεγάλη πλαγιά για να κατεβείτε.

Γλιστρήστε στο χιόνι πάνω στη φουσκωμένη σαμπρέλα και κάντε τη βόλτα σας πάνω σε ένα χιονισμένο λόφο, με τον αέρα να ανακατεύει τα μαλλιά σας και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη!

Το ολοκαίνουργο Τubes Park του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα και διαθέτει αναβατήρα για να σας ανεβάσει μέχρι το σημείο εκκίνησης για τη μεγάλη πλαγιά.

Ακόμα και αν δεν έχετε κάνει ποτέ ski ή snowboard αλλά θέλετε ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία, οι καταβάσεις με snow tubes είναι υπέροχες.

Η νέα πίστα tubes είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τις πλαγιές του Χελμού και ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθείτε τα Καλάβρυτα φέτος το χειμώνα.

Το κόστος: 10 ευρώ για 10 καταβάσεις –οι κάτοχοι του γενικού εισιτηρίου δικαιούνται 1 κατάβαση δωρεάν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v