Olympic Air: Κάθε Παρασκευή... εκπτώσεις!

Κάθε Παρασκευή κλείνουμε εισιτήρια, κάθε Σαββατοκύριακο πετάμε... με τις ειδικές τιμές τελευταίας στιγμής, που μόλις ανακοίνωσε η Olympic Air: 88 ευρώ μετ' επιστροφής για εσωτερικό και 128 ευρώ για εξωτερικό.
Olympic Air: Κάθε Παρασκευή... εκπτώσεις!
Ας πούμε ότι είναι Παρασκευή πρωί, η διάθεσή σας έχει ήδη προσαρμοστεί σε weekend mode, και χαζεύετε στον υπολογιστή εναλλακτικές για το Σαββατοκύριακο. Ωραία θα ήταν να φεύγατε ένα ταξιδάκι σκέφτεστε, αλλά φυσικά budget δεν υπάρχει, και αν κλείσετε τώρα εισιτήρια για οπουδήποτε θα τα πληρώσετε επτά φορές τον μηνιαίο σας μισθό. Μα γιατί να μην υπάρχουν προσφορές τελευταίας στιγμής; Τόσες θέσεις άδειες βλέπουμε κάθε φορά που μπαίνουμε σε αεροπλάνο. Γιατί δεν τις βάζουν μισή τιμή να τις πουλήσουν;

Αυτά σκεφτόμασταν κι εμείς, μέχρι που το δελτίο τύπου της Olympic Air ήρθε σήμερα το πρωί να μας εκπληρώσει την ευχή, μέρες που είναι. Τα καλά νέα, λοιπόν, έχουν ως εξής: από σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή η Olympic Air θα επιλέγει για εμάς 9 «weekendair» προορισμούς στους οποίους θα μας ταξιδεύει με ναύλους που ξεκινούν από 88 ευρώ για εσωτερικό και από 128 ευρώ για εξωτερικό. 

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάθε Παρασκευή πρωί στην ιστοσελίδα της Olympic Air θα ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας (3 προορισμοί στο εξωτερικό και 6 στην Ελλάδα). Εμείς θα επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα, θα κάνουμε την κράτησή μας από Παρασκευή έως Κυριακή, και θα ταξιδεύουμε από την αμέσως επόμενη Δευτέρα και για 10 ημέρες. Σα να λέμε, κλείνουμε σήμερα μια Θεσσαλονίκη, την επόμενη Παρασκευή πετάμε και την επόμενη Κυριακή επιστρέφουμε. Ούτε άδειες, ούτε προγραμματισμοί, ούτε τίποτα. Αυθόρμητα, όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα ταξίδια μας.

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, οι weekendair προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Παρίσι, Άμστερνταμ και Λάρνακα για το εξωτερικό και Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Σάμος, Μύκονος, Ζάκυνθος και Κως για το εσωτερικό.

Οι τελικοί ναύλοι απλής μετάβασης ξεκινούν από €53 για το εσωτερικό και από €69 για το εξωτερικό, με αναχώρηση από την Αθήνα, και €35 για το εσωτερικό και €59 για το εξωτερικό, για επιστροφή στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές των εισιτηρίων, περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις (φόρους, επίναυλο καυσίμων και service fee).

Με απλά λόγια, η Αλεξανδρούπολη αυτήν την εβδομάδα θα σας στοιχίσει 88 ευρώ πήγαινε – έλα, ενώ στο Άμστερνταμ θα πάτε το άλλο Σαββατοκύριακο –ναι, τα Χριστούγεννα– με μόλις 128 ευρώ. Φόροι, επίναυλοι, επιστροφές και όλα τα σχετικά περιλαμβάνονται.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Olympic Air, 801 801 01 01 από σταθερό και +30 210 3550 500 από κινητό ή από το εξωτερικό. Για κρατήσεις, κάντε κλικ εδώ.

Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v