Χίος: Τέσσερις διανυκτερεύσεις και ακτοπλοϊκά, σύνολο 163€

Ευχάριστα μας εξέπληξε η Ένωση Ξενοδόχων Χίου, προσφέροντας πακέτα διαμονής που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια δύο ατόμων και αυτοκινήτου, και τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε τιμές που ξεκινούν από 163 ευρώ κατ' άτομο.
Χίος: Τέσσερις διανυκτερεύσεις και ακτοπλοϊκά, σύνολο 163€
Πρωτοβουλίες όπως αυτή της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου χρειάζεται φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο ελληνικός τουρισμός για να ανακάμψει, προσελκύοντας τουρίστες τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό.

Για όλο τον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ισχύει η προσφορά των τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε κάποιο από τα ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ακτοπλοϊκά εισιτήρια δύο ατόμων και αυτοκινήτου μετ’ επιστροφής. Όλα αυτά σε τιμές που ξεκινούν από 163 ευρώ κατ’ άτομο.

Τα εισιτήρια είναι για το δρομολόγιο της NEL Lines από το Λαύριο στα Μεστά της Χίου, το οποίο διαρκεί μόλις 6,5 ώρες.

Ακόμη πιο δελεαστικό είναι το «οικογενειακό» πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τέσσερα άτομα –δύο ενήλικες και δύο παιδιά από 5 έως 10 ετών– και αυτοκίνητο και τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε τιμές που ξεκινούν από 418 ευρώ συνολικά για όλη την οικογένεια.

Αν ξεκινήσετε από τη Θεσσαλονίκη, τα πακέτα ξεκινούν από 204 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής και φόρων και τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό.

Για τις οικογένειες, το αντίστοιχο πακέτο με αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη, διανυκτερεύσεις και πρωινό διαμορφώνεται στα 641 έως 1.021 ευρώ –ανάλογα με το ξενοδοχείο στο οποίο θα επιλέξετε να μείνετε– συνολικά για όλη την οικογένεια.

Δείτε τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην προσφορά και κάντε τις κρατήσεις σας online στο http://www.chios-hotels.gr  

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v