Aegean: Τα πρώτα ταξίδια του 2010 κοστίζουν... 4€

Βαρκελώνη, Βερολίνο, Βιέννη, Μαδρίτη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Ρώμη, Σόφια, Φρανκφούρτη, Λονδίνο ή Κάιρο; Εσείς πού θα κάνετε το πρώτο ταξίδι του 2010; Με μόλις 4 ευρώ συν τους φόρους των αεροδρομίων, εμείς λέμε να τα κλείσουμε όλα.
Aegean: Τα πρώτα ταξίδια του 2010 κοστίζουν... 4€
Λέγαμε την Παρασκευή ότι η περίοδος που διανύουμε είναι η καλύτερη για ταξίδι, καθότι οι αεροπορικές εταιρείες συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα ρίξει τις τιμές πιο χαμηλά, κι ήρθε μία ακόμα προσφορά, από την Aegean αυτή τη φορά, να μας επαληθεύσει.

Βαθιά ανάσα και πάμε: Βαρκελώνη, Βερολίνο, Βιέννη, Βουκουρέστι, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μαδρίτη, Μιλάνο, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Ρώμη, Σόφια, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη ξεκινούν από 49 ευρώ one way από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με όλους τους φόρους και τη χρέωση των 10 ευρώ για online αγορά.

Παρίσι, Λονδίνο, Τίρανα, Κάιρο και Κωνσταντινούπολη ξεκινούν από 59 ευρώ (το Λονδίνο από 59 λίρες) και πάλι one way, με όλους τους φόρους και τις χρεώσεις.

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν online στο site της Aegean, το συντομότερο δυνατόν, μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Οι πτήσεις για τις οποίες ισχύει η προσφορά είναι αυτές που θα πραγματοποιηθούν από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 27 Μαρτίου 2010, με εξαίρεση το διάστημα 12/02/10 – 16/02/10.

Για παράδειγμα, η τελική τιμή του ταξιδιού Αθήνα – Βαρκελώνη με επιστροφή, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, είναι 98,05 ευρώ, του Αθήνα – Ντίσελντορφ 79,20 ευρώ, του Αθήνα – Ρώμη 70,68 ευρώ, του Αθήνα – Σόφια 68,18 ευρώ και του Αθήνα – Βρυξέλλες 120,95 ευρώ.

Και κάπως έτσι, έχουμε ήδη προγραμματισμένα και τα πρώτα ταξίδια της (επόμενης) χρονιάς.

Ηρώ Κουνάδη

(*) Disclaimer: Επειδή μετά από κάθε δημοσίευμα σχετικό με προσφορές αεροπορικών λαμβάνουμε τουλάχιστον ένα e-mail που υπονοεί ότι οι αεροπορικές κοροϊδεύουν εμάς, εμείς κοροϊδεύουμε εσάς ή απλά, γενικά και αόριστα, η προσφορά δεν υπάρχει, να ξεκαθαρίσουμε ότι οι χαμηλές αυτές τιμές δεν αφορούν όλες τις θέσεις σε όλες τις πτήσεις μιας αεροπορικής εταιρείας. Αν όλοι οι επιβάτες πλήρωναν 50 ευρώ ανά σκέλος πτήσης επί ένα ολόκληρο εξάμηνο, όλες οι αεροπορικές θα χρεοκοπούσαν. Οι τιμές ισχύουν για ένα ποσοστό από τις θέσεις του αεροπλάνου, συνήθως περί το 20%, το οποίο είναι αυτό που θα πουληθεί πρώτο –εξ ου και η λογική όσο νωρίτερα κλείσετε εισιτήρια τόσο φθηνότερα θα τα βρείτε. Δε δημοσιεύουμε ποτέ προσφορές που δεν έχουμε ελέγξει ότι ισχύουν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v