Olympic Air: Τον Νοέμβριο πετάμε με 1€

Κωνσταντινούπολη, Μιλάνο, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη, Παρίσι, Ρώμη, Βουκουρέστι, Βρυξέλλες ή Σόφια; Δύσκολη επιλογή, όταν τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις... 2 ευρώ για όλο τον Νοέμβριο πήγαινε έλα και το μόνο που έχεις να πληρώσεις είναι, ουσιαστικά, οι φόροι αεροδρομίων.
Olympic Air: Τον Νοέμβριο πετάμε με 1€
Η καλύτερη περίοδος για ταξίδι. Η καλύτερη προσφορά που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό. Η καλύτερη αφορμή να γιορτάσουμε, μαζί με την Olympic Air, την απογείωση –κυριολεκτικά και μεταφορικά– του εθνικού μας αερομεταφορέα.

Αν σκεφτήκατε ότι υπερβάλλουμε, μάλλον δεν έχετε κλείσει ακόμη τα εισιτήριά σας για ένα φθινοπωρινό long weekend σε Κωνσταντινούπολη, Μιλάνο, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη, Παρίσι, Ρώμη, Βουκουρέστι, Βρυξέλλες ή Σόφια με μόλις… 2 ευρώ το άτομο πήγαινε έλα, συν τους φόρους του αεροδρομίου.

Καθότι αεροδρόμιο από αεροδρόμιο διαφέρει, οι φόροι διαμορφώνουν τις τιμές διαφορετικά από πόλη σε πόλη. Για παράδειγμα, η πτήση Αθήνα – Κωνσταντινούπολη και πίσω θα σας κοστίσει 64,27 ευρώ –μιλάμε πάντα για τελικές τιμές με φόρους, χρεώσεις καρτών και όλα τα σχετικά– η Αθήνα – Λονδίνο 68,66 για αναχώρηση και άφιξη στο Gatwick (78 για αναχώρηση από το Heathrow), η Αθήνα – Ρώμη 58,68 ευρώ και η Αθήνα – Άμστερνταμ 73,64 ευρώ.

Διαθέσιμες είναι ακόμα οι ημερομηνίες από τα μέσα Νοεμβρίου έως και την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Το Λονδίνο πλησιάζει να εξαντληθεί, ενώ η Ρώμη παραδόξως έχει ακόμη διαθεσιμότητα για όλες σχεδόν τις ημέρες του Νοεμβρίου.

Σημειώστε πως αν οι πρώτες θέσεις μιας πτήσης έχουν εξαντληθεί, η τιμή του εισιτηρίου ανεβαίνει, από το 1 ευρώ στα 50, από εκεί στα 60 και πάει λέγοντας. Αφού επιλέξετε τον προορισμό σας, «τικάρετε» την επιλογή +/- 3 μέρες και χρησιμοποιώντας τις επιλογές «προηγούμενη» και «επόμενη» μέρα στον πίνακα που θα ανοίξει σε νέο παράθυρο, αναζητήστε τις ημέρες εκείνες για τις οποίες η τιμή που εμφανίζεται είναι 1 ευρώ.

Ο υπολογισμός των φόρων και η τελική τιμή εμφανίζονται στο επόμενο βήμα, αφού επιλέξετε ημέρες και ώρες αναχώρησης κι επιστροφής.

Τι λέτε λοιπόν; Πάμε αύριο για καφεδάκι στη Ρώμη;

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v