Sun Express: Απευθείας... Σμύρνη

Τη σύνδεση που της έλειπε, αυτήν με τα Τουρκικά Παράλια, απέκτησε μόλις η Αθήνα. Τώρα, πετάμε απευθείας για Σμύρνη σε μόλις 50 λεπτά, με λιγότερα από 100 ευρώ μετ' επιστροφής και φόρων. Άλλος για την άλλη πλευρά του Αιγαίου;
Sun Express: Απευθείας... Σμύρνη
Αν το πρόσφατο αφιέρωμα στα Τουρκικά Παράλια σας έβαλε ιδέες, αλλά η προοπτική του island hopping μεταξύ Πειραιά – Ανατολικού Αιγαίου – Παραλίων δε σας ενθουσιάζει –γιατί τα ακτοπλοϊκά είναι πολλά, γιατί η άδεια τελείωσε και δε σκοπεύετε να σπαταλήσετε το μισό Σαββατοκύριακο στο πήγαινε έλα, γιατί απλά βαριέστε τα καράβια– σας έχουμε εξαιρετικά νέα.

Η Sun Express είναι το ιδιοφυές αποτέλεσμα της κοινοπραξίας της Turkish Airlines και της Lufthansa, η οποία πετά από το 1989 ανά την Ευρώπη με έναν στόλο 20 Boeing 737-800 και 757-200, από τις τρεις βάσεις της στην Τουρκία: τη Σμύρνη, την Αττάλεια και την Κωνσταντινούπολη.

Από τις 15 Αυγούστου, η Sun Express ξεκίνησε την τακτική σύνδεση που έλειπε από το Ελευθέριος Βενιζέλος με τα τουρκικά παράλια. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο μεταξύ Αθήνας και Σμύρνης, και διαρκούν μόλις 50 λεπτά.

Το καλύτερο, όμως, δεν το έχετε ακούσει ακόμα: οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 49 ευρώ one way. Μία αναζήτηση για τα μέσα Σεπτεμβρίου, αναχώρηση από την Αθήνα στις 19/9 και επιστροφή στις 22/9 μας έδωσε 98 ευρώ τελική τιμή, με φόρους και λοιπές χρεώσεις.

Και μην πάει το μυαλό σας στα συνηθισμένα μείον των low cost –χρέωση για τις βαλίτσες που δίνετε στο check in, χρέωση για το σάντουιτς που τρώτε και το νερό που πίνετε στο αεροπλάνο και τα σχετικά.

Η Sun Express λειτουργεί παραδοσιακά, όπως οι μεγάλοι εθνικοί αερομεταφορείς, με δωρεάν μεσογειακό γεύμα κατά τη διάρκεια της πτήσης, ειδικά σχεδιασμένα μενού για χορτοφάγους, διαβητικούς, παιδιά κλπ, και duty free αγορές on board (κανονικό duty free, από τη στιγμή που περνάτε τα σύνορα της ΕΕ). Θα επέτρεπε η Lufthansa οτιδήποτε λιγότερο σε μια θυγατρική της;

Εισιτήρια κλείνετε πανεύκολα, με ένα click στο www.sunexpress.com  

Θα σας δούμε στην… άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v